Saarikon ”vaalialmugaten” tarkoitus – sähkön hinnan rakettimaisen nousun peittely

Samaan aikaan kun ministeri Saarikko puolustelee omaa kertaluontoista ja ainutkertaista ”vaali-almuaan” kertomalla miten hyvä järjestelmä lapsilisät on (kukaanhan ei periaatteessa vastusta lapsilisiä) etenee meillä pikkuhiljaa mökistä mökkiin eräs historiamme vakavin kriisi.

Sähkön hinta nousee pian viisinkertaiseksi. Kotien rahat eivät riitä laskujen maksamiseen.

Iltasanomien talousosastolla on julkaistu artikkeli, joka kertoo miten pahasti niin sanottu vihreä siirtymä tulee kurittamaan tavallista ihmistä. Artikkelin perheenisä pelkää, että keväällä on edessä ulosotto kun rahat eivät riitä. Sähkön hinta nousee – siksi kun ”vihreä siirtymä”. (https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008987146.html).

Saarikon ovelasti sipiseeraama hämäysoperaatio lapsilisillä, joita tietenkin tarvitaan, merkitsee huomion kääntämistä itse kriisin alkuperästä ja synnystä pois.

Kansalaiset ovat kuitenkin heränneet – eihän tätä isoa ongelmaa ratkaista ”karkilla” tai ”vaali-almulla” vaan oikeilla ratkaisuilla.  Suomalaiset ovat viisaita ja ymmärtävät tämän tempun tarkoituksen.

Lyhyesti: Saarikko puhaltaa savua kansalaisten silmiin.  Sen jälkeen kepun ”väärinymmärtäjien liberaali äärisiipi” märehtii tätä sanomaa parhaansa mukaan.

Tätä ei voi kuitenkaan enää salailla – on syntynyt skandaali – Annika Saarikon ”vaalialmugate”. Tästä tullaan puhumaan vielä pitkään.

 Lapsiperheiden, vähävaraisten ja seniorien energiaköyhyyttä ei ratkaista ”vaalialmuilla” vaan hallituksen toimilla!

Perussuomalaiset ovat koko ajan ja säännöllisesti kertoneet tästä tavallisia ihmisiä ja lapsiperheitä kohtaavasta kriisistä. Se uhkaa suomalaisen elämänmuodon olemassaoloa.

Hallitus ei ole suunnannut todellisia ja konkreettisia toimia tavallisten ihmisten ostovoiman ja selviämisen varalle. Annikan ja koko hallituksen ainoa ”superkyky” on ottaa velkaa. Sitä on kohta otettu Suomen ennätys: 37 miljardia ja lisää pukkaa.

Rahaa ei ole kuitenkaan suunnattu suomalaisille. Vaan eteläiseen Eurooppaan. Sinne missä taloutta ei hoideta.

Meidän suurin vientituotteemme on näköjään käteinen raha: Italiassa saa ilmaisia remontteja, Espanjassa siirrytään 4-päiväiseen työviikkoon. Meillä taas ryhmittäydytään ensi talvena ulosottojonoon.

Perussuomalainen ratkaisu!

Perussuomalaisilla on ratkaisu! Puheenjohtaja Riikka Purran ehdottamat toimenpiteet ja ratkaisut ovat konkreettisia ja ne voidaan panna toimeen jos sydäntä riittää tavallisille suomalaisille. Isänmaa ei hyödy mitään siitä, että lapsiperheet, vähävaraiset ja seniorit lyödään maahan siksi, että puna-vihreä hallitus saa oman ideologisen taivaansa perustettua.  (Riikka Purra: Koko päästökauppa keskeytettävä, turve takaisin – ”Se on peruste” | Uusi Suomi).

Annika hyvä! Vielä on aikaa. Puheenjohtaja Purran esittämä ratkaisu voi vielä pelastaa lapsiperheet, vähävaraiset ja seniorikansalaiset.

Kansalaisten mielestä sinun lanseeraamaasi kertaluontoinen jouluinen ”vaali-almu” on tietysti kiva mutta…hyvä ihme Annika…lapsiperheiden pitää elää myös joulun jälkeen. Ei isoa ongelmaa ratkaista niin, että annetaan ”joulukarkki”.

Se muistuttaa kovasti kartanonemännän traditiota siitä, että köyhiin torppareiden mökkeihin vietiin aikoinaan ”joulupaketti”. Se tuo tietysti hyvän omantunnon ja joulumielen mutta ei ratkaise itse suurta ongelmaa.

Annika hyvä. Unohda hämäysoperaatiot ja suuntaa rahat oikeasti kansalaisten ostovoiman varjelemiseen. Sähkön hintaa on saatava alaspäin.

Hallituksen on toimittava – ei pelkästään jouluna vaan aina.

+14
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu