Sabotöörit Suomesta ulos!!!

Venäjän sotilasorganisaatiot on siivottava Suomesta välittömästi

Aivan uusimman ajan historian tutkiminen vaatii myös sosiaalisen median tuntemusta. Esimerkiksi, jos seuraa Ukrainan sotaa ja sen vaiheita on hyvä osata suunnistautua näiden dokumenttien jäljissä. Niistä on ollut paljon hyötyä seuraavan kirjani ”Putinin perunkirja – sekurokratian ruumiinavaus” (Docendo 2024) tekemisessä.

Sosiaalisessa mediassa voi törmätä yllättäviin ilmiöihin. Eräs sellainen törmäys oli viime viikolta kun huomasin, että palkkasotilasjoukko Wagnerin sivuilla oli julkaistu ilmeisen aidolta vaikuttava kirje Ukrainan pääsyyttäjältä Suomen oikeusministeriölle jättämä luovutuspyyntö Jan Petrovskista.

Siinä Ukrainan syyttäjänvirasto ukrainaksi perustelee luovutuspyyntöä ko. henkilön terroristiepäilyksillä. Se mikä herättää kummastusta on se, että dokumentissa lukee punaisella laatikolla ”Salainen”. Dokumentti on laitettu sinne viime torstaina klo 19.01. Siinä on suomenkielistä tekstiä, jossa lukee ”Liite 1) ukrainaksi”. Ja tosiaan –  sen jälkeen todentuntuinen punainen laatikko, jossa lukee ja jonka arkistoissa on nähnyt monesti – ”SALAINEN. (https://t.me/dshrg2/1205).

Käsiala vaikuttaa suomalaisen kirjoittamalta ja samoin se punainen leima. Ihmettelen vaan kovasti sitä miksi ja miten tämä on tullut Wagnerin sivuille? Miten ihmeessä? Jos kyseessä on oikea dokumentti niin miten tällainen salainen ja virkakäytössä olevan dokumentti voi olla näillä palkkasotilailla? Dokumentin tuoja on hämäräperäinen sotilasjärjestö ”Pусич” ja ”ДШРГ”. Kyseessä on viralliselta nimeltään: ” Диверсионно-штурмовая разведывательная группа (ДШРГ) ”Русич”. Ryhmän vaakuna on tyylitelty ns. slaavilaisen hakaristin näköinen härveli.

Lyhyesti: dokumentti ei ole vuotanut Ukrainasta vaan Suomesta. Oikeusministeriöstä. Miten? En tiedä. Onneksi Suomen oikeusministeriö ja sisäministeriö ovat hyvissä käsissä. On varma, että tämä asia selvitetään.

Sabotöörit ulos ja takaisin Venäjälle!

Petrovskin läsnäolo Suomessa on myös toinen kummallinen juttu. Mikseivät virkamiehet huolehdi siitä, että nämä gansterit pysyvät Suomen rajojen ulkopuolella?

Tässä on niitä ns. oikeita natseja medialle.

Vuoden 2022 Hostomelin lentokentän taistelu ja taistelu Kiovasta osoittaa sen, että Venäjä oli tuonut alueelle huomattavan määrän ”diversioelementtejä” ts. GRU:n agentteja. GRU:n operatiivien ts. ”taistelukentän koirien” tarkoituksena on harjoittaa sabotaasia, murhia, attentaatteja ym. esim. voimalinjojen räjäytyksiä ja näin avustaa etenevää vihollisarmeijaa.

Uskon, että sisäministeriö ja poliisi pystyvät omana operaationaan ja erikoismiesten avulla selvittämään keitä nämä ovat, missä näiden ns. turva-asunnot ovat, sekä pidättämään & kuulustelemaan ja passittamaan ulos Suomesta. Tarvitaan viranomaisyhteistyötä ja … vähän sosiaalisen median tuntemusta.

Näitä henkilöitä ei meillä tarvita.

Arto Luukkanen

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu