Sanna Marin ja Suomen epärehellisin hallitus

Kaikki varmaan muistavat vuoden 2012 kun Venäjän lapsiasianvaltuutettu Pavel Astahov ryntäsi Suomeen. Tämä röyhkeä huseltaja pääsi presidentti Halosen vastaanotolle ja moitti suomalaista oikeuskäytäntöä aivan härskisti.

Mitä tapahtui?

Poliitikot kyyristyivät ja piiloutuivat.

Presidenttiä myöten. Lopulta suomalaiset virkamiehet saivat puolustaa maamme lakia (https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/119204-a-njet-astahov-a-njet-astahov-valehtelit-enemman-kuin-itse-bobrikov/)

Toinen samanlainen tilanne oli kun Venäjä kovisteli aikoinaan 2010-luvulla Suomelta vastausta Nord-Stream putken hyväksymisestä.

Mitä tapahtui?

Poliitikot kumarsivat ja kyyristyivät. Aina silloista pääministeri Matti Vanhasta myöten.

Virkamiehet joutuivat sitten kovan paikan eteen – puolustamaan Suomea.

Valehtelu ja kun sitä pitää puolustella vie enempi valheeseen

Sanna Marinin uusi hallitus on joutunut nyt ikävään paikkaan.

Uusi ministeri on joutunut selittelemään omaan kykenemättömyyttään saada aikaan poliittista ratkaisua. Ja kertomaan että ei tiedä – vaikka onkin joku suunnitelma, joka on ”hiljainen” ja että kyllä vaan…tai sitten ei.

Lopulta virkamiehet on komennettu ottamaan vastuu – kun itse ei saada omaa päätöstä.

Apuuva!

Tähän asti on selvää, että pelkästään Pekka Haavisto on antanut harhaanjohtavaa tietoa, salaillut ja lopulta anteeksipyydellyt virkamiehiltä sitä, että hän yritti painostaa näitä tekemään laittomia päätöksiä.

Kaikki on nähtävissä netissä (https://www.verkkouutiset.fi/pekka-haavisto-4-12-2019-ei-massasuunnitelmaa-ei-mitaan-toimia/?ref=rns_fb&fbclid=IwAR1Rj9jXMUNohyOf31_uIiSmwtIqoreuc3JXwElaf1QRrh-RllTHL7EgyIg).

Nyt sitten Sanna pääsi klubiin mukaan. Valehtelijoiden klubiin.

Valehtelun mestaruus meni hallitukselle

Pekka valehteli. Tämän selvemmin ei voi valehtelua osoittaa. Ja sitten tuli Sanna auttamaan ja valehteli.

Nyt Sannan Marinin hallitus yrittää puolustaa valehtelevaa ulkoministeriä, joka on rikkonut ministerinvalaansa. Epätotuuksilla, epämääräisyyksillä ja salamyhkäisyydellä. Samalla Al-holin perheitä yritetään saada Suomeen hinnalla millä hyvänsä. Vastoin Supon suosituksia.

Ensin presidentti ei tiedä suunnitelmasta tuoda Al-holista ketään. ( https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b5d5981e-9759-4841-ad23-8bfd3f616eb0).

Sitten kun asia alkoi paisua, presidentti tiesikin suunnitelmasta (https://yle.fi/uutiset/3-11101718).

Sitten lapset piti tuoda yllättäen uudella virkamiespäätöksellä Suomeen mutta kun suunnitelma tuli ilmi niin sitä lykättiin.

Ja sitten Sanna Marin kertoo, että Pekan suunnitelmalle (jota ei siis pitänyt olla olemassa) onkin ”hiljainen hyväksyntä” (https://yle.fi/uutiset/3-11112373).

On tämä kuulkaa aika salamyhkä huliveivaus.

Hänen mukaansa: ” Minä en pysty tällaista tietoa vahvistamaan enkä kertomaan, sillä minulla ei sellaista tietoa ole”.

Yle osallistui tähän sumuttamiseen ja kommentoi 11.12. harhaanjohtavasti että ”Sanna Marin ei myönnä eikä kiellä” asiaa.

Nyt sitten olikin joku ”hiljainen hyväksyntä”.

”…A njet Sannanen, A njet Sannanen – valehtelit enemmän kuin itse Molotoff”

Kun kaikki näkevät sen: avoimen valehtelun

Timo Haapalan twiitti kertoo kaiken tästä.

Hän ei ole mikään viheliäistön edustaja, ei höyhöttäjä eikä edes vanhojen kirjojen ja lehtien kauppias. Hän ei ole myöskään perussuomalainen vaan toimittaja, joka tarkistaa lähteensä.

Hänen kommenttinsa uudesta hallituksesta oli kuvaava:

Totean lomalta: Suomessa on nyt kaikkien kuvioiden jäkeen ehkä kautta aikojen epärehellisin hallitus ja eduskunnan puhemiehistö. Ja he eivät edes ymmärrä, mitä tekevät poliittiselle uskottavuudelle.”

(https://twitter.com/TimoHaapala/status/1203968688904384512).

Kepu on vaikeassa paikassa.Kun tämä valehtelu on niin ilmeistä.

Lupauksia hatullisen ”sitä ihteään” nauttimisesta on jo annettu.

Tuli vain mieleen…onkohan sen hatullisen syöminen K-18 vai ainoastaan K16? Jos se siis näytetään telkkarissa

PS. pyydän anteeksi ja osoitan aktiivista katumista että kirjoitin tämän blogin. Se ehkä vähentää syyllisyyttäni. Minun piti olla jo joulutauolla mutta en voinut.

Mutta kun totuus on se, että Sanna Marinin hallitus on valehtelun ja salamyhkän mestari!

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu