Sanna Marinin tuleva erokirje – yhdenvertaisuus lain edessä!

Hyvä Sanna! Tasavallassa kaikki ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Suomen perustuslaki toteaa sen 6. § seuraavasti: ”Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.”

Todellisuus voi olla kuitenkin toinen. Suomessa 2021 köyhä miettii, mitä aamiaiseksi, toinen syö verovaroin.

Kaipuu yhdenvertaisuuteen on meillä Suomessa elää kuitenkin vahvana. Kansa janoaa totuutta ja oikeutta ja toivoo, että kaikki olisivat lain edessä samanveroisia. Meillä ei ole kuninkaita.

Tangokuninkaalliset ovat tietysti ihan toinen juttu – siinä pitää osata laulaa.

#Aamiaisgate rikkoi yhdenvertaisuuden periaatetta

Rakas Sanna! Sinun aamiaiskohusi on rikkonut syvästi tätä yhdenvertaisuuden periaatetta.

Se paljasti, että elät ihan toisessa maailmassa kuin me tavalliset kuolevaiset. Tässä mielessä muistutat – jos sallit minun huomauttaa – suurylijohtaja Tytti Yliviikaria, jonka toiminta on nyt suurennuslasin alla. Kuten tämän aamuinen haastattelu HS:ssä kertoi Tytti ei vieläkään oikein ymmärrä mitä hän on tehnyt. (https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000007970889.html).

Haastattelu kertoo, että kupla ei ole puhjennut.

Hän näyttää syyttävän kansaa, mediaa ja Suomea yleensä. ”Suhteellistaminen ja kohtuullistaminen ovat puuttuneet täysin”. Samoin oma kehontuntemus kertoo siitä, että on vahva visionääri. Tytti näyttää haaveilevan vielä siitä, että suomalainen julkinen hallinto ja poliittisen eliitin elämä eriytyisi vielä enemmän tavisten todellisuudesta. Esimerkkinä on ”kuninkaallinen” tasavalta Ranska. ”…siellä ministereillä on hovimestarit ja hopea-astiat, täysi hovikulttuuri hallinnon sisällä”. Tytti ei kertakaikkiaan ole tehnyt mitään pahaa- ei mitään!

Hän on vain ihminen, ”joka haluaa nähdä hyvän”.

Tytty ja Sanna – samassa kuplassa?

Kelpo Sannamme! Niin varmaan sinäkin. Sinäkin varmaan uskot, että et ole vastuussa ja muut ovat syyllisiä.

Minusta tuntuu, että teillä on sama kupla. Sinua ympäröivät ihmiset imartelevat ja pokkuroivat sinua. Puolueesi ei kykene nuhtelemaan Sinua. Sinä olet varmasti vilpittömästi sitä mieltä, että et ole tehnyt mitään pahaa. Olet vain ottanut vastaan veroedun, jota et ole muistanut heti ilmoittaa. Ohhoh…hupsis.

Sinä kerroit tässä viikonloppuna, että aiot maksaa takaisin väärin saadun veroedun.

Sanna hyvä – tavikset eivät voi tehdä niin.

Tavisten on maksettava veroseuraamukset siitä, että on tehty virheitä.

Tarjous, josta ei voi kieltäytyä – kirje, jonka voisit kirjoittaa

Hyvä rehtiyteen uskova pääministeri Sanna!

Laitan tähän kirjeen, jonka voisit lähettää Suomen kansalle ja eduskunnalle. Voit vapaasti käyttää sitä jos siltä tuntuu. Luulen, että se parasta damage-control toimintaa ja pelastaa sinut vielä tulevaisuudessa toimimaan Suomen kansan puolesta. Se pelastaa maineesi ja puolueesi tulevalta vaalitappiolta.

Suomen kansalle ja eduskunnalle

Pyydän mitä nöyrimmin anteeksi omia virheitäni ja valtioneuvoston kanslian virheitä. On anteeksiantamatonta, että ns. #aamiaisgaten kuitit on julistettu lain hengen ja kirjaimen vastaisesti salaisiksi. Samoin otan täyden poliittisen vastuun siitä miten valtioneuvoston kanslia yritti aluksi pimittää tietoja, sitten harhauttaa mediaa ja lopulta sysätä ilmaiset aamiaiset edellisten pääministerien kontolle. Pyydän syvästi anteeksi myös Päivi ja Paavo Lipposelta aiheuttamaani mielipahaa.

Olenkin tänä aamuna ryhtynyt toimenpiteisiin valtioneuvoston kanslian henkilökunnan irtisanomiseksi. Näiden nuorten on nyt mentävä SDP:n puoluetoimistoon töihin.

On myös päivänselvää, että tästä skandaalista ei selviä pelkästään sillä, että korjaa verotusta. Minä otan täyden vastuun tapahtuneesta ja maksan tietenkin 2 vuoden ajalta virheelliset ja harhaanjohtavat veroni rangaistusseuraamuksineen kuten muutkin Suomen kansalaiset joutuvat tässä tilanteessa tekemään.

Suomen perustuslaki puhuu yhdenvertaisuudesta ja haluan elää sen mukaan.

Lopuksi ilmoitan, että eroan pääministerin tehtävistäni ja lähetän presidentti Sauli Niinistölle kunnioittavan erokirjeen. Tämä on suoraselkäinen tapa kantaa poliittista vastuuta. Maksan tällä virheistäni, joihin minä yksin olen syypää. Hallitukseni toimii luonnollisesti toimitusministeriönä tarvittavan ajan siihen saakka, kunnes Suomi saa eduskunnalle ja kansalle vastuullisen sekä poliittisesti toimivan hallituksen.

Vielä kerran Suomen kansa! Antakaa anteeksi väärinkäytökseni!

Jumala synnyinmaata suojelkoon!

Sanna Marin. Pääministeri”

PS. Aamiaisgate paisuu: lukekaapa – https://www.is.fi/politiikka/art-2000008013046.html. ei 300 euroa vaan 850 euroa.

+13
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu