Sanna – tuu tekee töitä!

Ranskan kuningatar Marie Antoinette oli kuulemma aikansa suuri muotiguru ja jäljittelyn aihe.

Häneltä sanotaan tulleen tokaisun, joka sopi Ranskan Suuren vallankumouksen aikaan hyvin. Kun kuningatar Marie Antoinette sai tietää, että pariisilaisille ei ollut leipää hän kysyi: ”miksi he eivät syö leivoksia?”.

Myös Kim Kardashian on ollut tärkeä roolimalli meille suomalaisille. Kukapa meistä ei tietäisi sitä, että hän on juuri paljastanut miesystävänsä Pete Davidsonin tatuoinnin.

Se tuntuu hyvältä.

Samoin on hyvä tietää, että monet hänen faninsa eivät tykkää hänen uudesta ”Balenciaga” ulkonäöstään.

Se on taas masentava uutinen.

Kolmas meillä suomalaisille tärkeä uutinen on se, että meidän pääministerimme, Sanna Marin lomailee tällä hetkellä ylellisessä kartanohotellissa Farra di Solignossa, Trevisossa.

Italialaisten lehtien mukaan Sanna aikoo maistella viinejä.

Nämä viinit ovatkin aivan loistavia.

Paikallisen Glera rypäleen viinit ovat proseccon viinien jaloa perusosaa. Mikä on ihanampaa kuin jammailla kevyen rumban tahdissa ja maistella viinejä nimeltä: ”Conegliano Valdobbiadene Prosecco” tai ”Colli Asolani Prosecco”.

Ihanaa!

Pyydän kuitenkin kohteliaimmin arvoisaa pääministeriä tulemaan Suomeen ja vastaamaan kysymykseen: ”kuinka paljon menee veronmaksajien piikkiin, jos kaikki riskit laukeavat”. Paljonko Uniper maksaa meille?

Riikka Purra jyrähti tästä asiasta jo tänään (https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008951745.html).

Suomalaiset pyytävät: Sanna – tuu töihin.

+12
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu