SDP:n & kokkareiden tuleva rakkausavioliitto – Petteri laitetaan luolaan?  

Sen tuoksu on ilmassa.

Sen valmistelun tärinä on havaittavissa sako-altaiden öljyisessä vedessä. Se loistaa fossiilienergian polttamien pakokaasujen kiehkuroissa.

Se kiiltää koirapuistojen viheriöillä.

Siitä kuiskitaan pääkaupunkiseudun vihersiirtymä-kahviloissa ja herrainkinkerien sikarisavuisissa kabineteissa. Matkapuhelimet kuumenevat poliittisen intohimon lämmöstä.

Tuleva juoni kehkeytyy ja kiehuu.

Vuosituhannen poliittinen avioliitto on miltei valmiina.

Ylen siunaama ja Helsingin Sanomien kiihkeästi toivoma poliittinen rakkausavioliitto kokoomuksen Petteri Orpon ja demarien Sanna Marinin kanssa on kuten kainuulaiset sanovat: ”meleko otillaan”.

Ongelma on vain se, että Petteri Sulhasen on oltava poliittisesti mahdollisimman hiljaa. Hänen on pälyiltävä perunakellarissa tahi Naton päämajassa. Tai luolassa.

Luolassaolo tekee Orposta houkuttevamman?

Aloitan kertomuksen tulevasta mahtiavioliitosta hieman kaukaa ja siksi toivon lukijalta kärsivällisyyttä.

Kuten valistuneet lukijat tietävät Kanarian saarien asutti jo varhain alkuperäisväestö nimeltä ”guanches” (espanjaksi). Espanjalaiset tapojensa mukaisesti hävittivät tämän jo antiikin aikana tunnettujen ”Onnellisten saarien” väestön täydellisesti tai sulattivat sen itseensä. Foinikialaiset ja roomalaiset tiesivät saarten olemassaolosta ja esimerkiksi sotapäällikkö Quintus Sertorius haaveili purjehtivansa sinne – turvaan Sullan sisällissodan (83-81 eKr) melskeiltä.

Guanches-väestöllä oli omalaatuisia häätapoja. Eräs näistä liittyi tulevan morsion valmisteluun ts. miten tehdä hänestä houkutteleva. Tätä varten naimisiin halajava guanche-morsian piileskeli luolassa noin 5 kuukautta. Häntä syötettiin mahdollisimman lihottavilla ruuilla ja tarkoituksena oli se, että morsiammen ihosta kehittyi vaalea ja kalpea. SIllä oli myös uskonnollinen funktio: Guanche-väestön jumaluudet asuivat vuorilla tai niiden luolissa (ns. Achbinico-luolat Teneriffalla).

Petteri Orpon ongelma on samanlainen. Ilmeisesti on niin, että kokoomus joutuu laittamaan Petteri ”poliittiseen luolaan” että hän muuttuisi houkuttelevaksi vaihtoehdoksi äänestäjälle.

Petterin ongelma on nimittäin siinä, että hän on toisena päivänä toista mieltä ja toisena toista. Hänen mielipiteensä vaihtuu aina viimeisen keskustelijan mukaan. Tsaari Nikolai II:lla oli muuten sama ongelma.

Häähumun valmistelut ovat käynnissä!

Häähumu kuitenkin lähestyy ylen tujusesti!

Demarit ovat maksaneet sulhasesta jo messevät sulhaslunnaat: 15 miljardia euroa ”Uniper-Fortum söhellyksessä”.

Kapioarkku on täynnä veronmaksajien rahaa ja ”huomenlahjana” kokoomus maksaa siunaten taas uuden EU-vero/tukipaketin.

Se tulee pian ja on kuten huomenlahjan pitääkin olla ”ainutkertainen & kertaluontoinen”, ”tiukasti säännelty” ja eikä morsiammen ”äiti” – Tytti Tuppurainen aio kuolla häpeään.

Myötäjäisenä Kokoomus aikoo myydä kaikki valtionyhtiöt ja yksityistää ne kavereilleen.

Häiden kaasot ovat jo valmiina: ärkööpee, vihreät ja vassarit hihhuleeraavat innokkaina ja ovat valmiina heittelemään veronmaksajien miljardeja hääparin päälle.

Häiden pakollinen kuokkavieras: kepu kurkkii häävieraiden lauman seasta ja toivoo, että se edes huomattaisiin.

Kalliin hääsamban maksavat veronmaksajat ja niiden edustajina häissä tanssahtelevat Ylen toimittajat, jotka ovat kuten tiedämme täysin puolueettomia ja objektiivisia. Järjestyksenpitäjänä on eräs kansanedustaja, jonka viesti veronmaksajille on: ”HILJAA!”.

Häätorvistona toimii HS:n tutkivan journalismin sextetti ISI — ”Infamous Six Inquisitors” niminen bändi.

Joka tekee mitä käsketään.

(kyseessä on hyvän mielen pakina, joka ei kuvasta muuta kuin kirjoittajan henkilökohtaisia mielipiteitä).

+11
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu