”…Se yks kahjo sieltä Saksasta lähtee ensin, ja meidän nilkit painaa perässä…” 

Kesäblogi Tuntemattoman sotilaan lainauksella 

Lämmin kesä oli mahtava!

Se helli suomalaisia ja moukaroi viruksia. Koronauhrien määrä painui vähäiseksi; reilusti alle yhdeksi päivää kohti. Teho-osastopotilaitakaan ei juuri ollut.

Sitten rysähti.

Syy alkukesän häiriintymättömään menestykseen on selvä. Kansa on totellut ja on pidetty maskia joka nurkassa. On vähennetty ihmisläheisyyttä ja höngitty mahdollisimman vähän.

Noh…sitten potkupalloilijat tulivat Pietarista ja tartunnat repesivät. Kesällä ei juostukaan maaliin kuten hallitus lupasi, vaan jatkettiin monenlaisia rajoituksia kokoontumisista maskipakkoihin ja ankariin turismikieltoihin.  Vaikka pelottavannäköistä tartuntojen nousua ei seurannutkaan mitään kuoleman- ja teho-osastotapausten nousua.

Uusi korona-aalto on sekoittanut päättäjien päät: nyt suunnitellaan kovalla tohinalla eurooppalaisten kaverien innoittamana jopa uutta liikkumisasiakirjaa suomalaisille: koronapassia, joilla kansalaiset erotellaan vapaasti liikkuviin lampaisiin ja gettoon jämähdytettäviin vuohiin.

Miettikää tätä! Ministerit lomailevat ja päätös on ulkoistettu. Kysymys kuuluu: minne? Pattijoen valtuustolle? Ylä-Postojoen kalastuskunnalle?

Lehtonen se sanoi…

Päätös koronapassista ei tapahdu eduskunnassa tai edes hallituksessa vaan – aluehallintovirastossa. Haloo!  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/koronapassi-suomeen-avin-paatoksella-terveysoikeuden-professori-tartuntojen-maara-voikin-elokuun-alkaessa-ylittaa-tuhannen-haamurajan/b5d788ba-767c-4ed4-a0cc-44b20c697707

Mistä tämä hullutus tulee? 

Muualla Euroopassakaan, missä lähes kaikkialla on saatu vanhukset ja riskiryhmät rokotettua ei ole mitään hätää. Helposti tarttuva, mutta muuten ei tavallista peruskoronaa vaarallisempi deltavariantti tosin monin paikoin nostaa tartuntalukuja.

En ole lääketieteen asiantuntija mutta epäilen, että se tarttuu niin rokotetusta kuin ei rokotetusta.

Selkosuomeksi – rokotus ei estä tartuttamasta.

Asia on vakava mutta jos joku yhdenkin kerran rokotettu saa tartunnan, ei siitä rokotteen vaikutuksesta juuri kehity vakavaa sairautta. Terveellinen, keuhkoja suojaava kesä vielä auttaa tässä. Aurinko auttaa! EU:sta eronneessa Iso-Britanniassa kaksi viikkoa sitten poistettiin syystäkin kaikki koronarajoitukset, vaikka tartuntoja on ollut eniten Euroopassa. Ja tartuntaluvutkin ovat sen jälkeen laskeneet -kaikkia seinille maalattuja piruja uhmaten.

Mutta EU:ta ja sen atlantintakaisia kumppaneita mediavaltoineen tämä ei hetkauta. NYT on oikea hetki käydä suurhyökkäykseen perinteisiä, mutta jo rapautuneita kansalaisvapauksia vastaan. Ihmisten fyysinen koskemattomuus pitää poistaa ”taantumuksellisena”.

Hallitusten pitää päästä päättämään, mitä rokotuksia ja lääkkeitä ihmisen tulee ottaa –nehän sen paljon paremmin tietävät kuin ihmiset itse.

Lainaus Tuntematoman sotilaan Lahtiselta 

No nyt sitten siihen lainaukseen. Saksa näyttää rynnistävän kohti kansalaisvapauksien kuristamista. Ihan kuin Tuntemattomaan sotilaan aikoina.

Suomessa ei vielä kehdata rynnätä niin avoimesti koronapassiin kuin EU:n johtomaassa Saksassa mutta kuten Lahtinen niin kaunopuheisesti toteaa….me seuraamme perässä.

Kun tiedämme, että sieltä tuuli puhaltaa tännekin, näemme siellä jo nyt oman koronapassihankkeemme tosi kuvan.

Liittokansleri Angela Merkelin kansliapäällikkö Helge Braun (kyllä….sukunimi on Braun) on jo vaatinut, että ”rokotepassin” pitää antaa valtavia etuja jopa todistuksilla itsensä terveiksi osoittaneita kohti! Eli että lähibusseihin, kauppoihin jne. ei pääsisi edes negatiivisilla testipapereilla vaan ainoastaan kahden ”oikeaoppisen” (ei siis minkään perinteispohjaisen Sputnikin tms.) rokotuksen passimerkinnän kautta. Achtung!

https://www.spiegel.de/politik/deutschland/corona-fdp-und-linke-kritisieren-helge-brauns-aussagen-zu-ungeimpften-a-41ad6521-0c6f-4f39-9409-a16fa6360473

Jo nyt aikoo Saksan hallitus periaatteessa lopettaa syyskuussa kaikki ilmaiset testaukset, että ihmisten olisi pakko, halusivat sitä tai ei ja oli tautia kuinka vähän hyvänsä, mennä tällaisiin rokotuksiin.- Vaikka tartuntoja siellä on suhteellisesti Suomeakin vähemmän!

Aiommeko mennä tähän junaan mukaan? Ei, ei, ja vielä kerran ei! Mennään Britannian junaan, takaisin normaaliin elämään! Pidetään niitä välejä, syödään terveellisesti ja jos tuntuu hyvältä, niin pidetään niitä maskeja tai vaikka mitä rättejä.

Mutta ei hävitetä kansalaisvapauksia!

+14
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu