Suomea uhkaa kansallinen harakiri – EU:n maahanmuutto ja solidaarisuuspakti

Eräs ystäväni kysyi äskettäin; miksi haluan EU:n parlamenttiin?

Selitin hänelle, että EU on rikki ja se pitää korjata.

”Paperinmakuista!” – oli hänen reaktionsa.

Hän ei tyytynyt selitykseeni vaan vaati kouriintuntuvaa selitystä. Miksi oikeasti? Rahanko takia?

Tuumin hetken ja lupasin kirjoittaa tästä blogin. Meitä uhkaavasta kansallisesta harakirista, joka pitää torjua.

Ja kerron myös mitä pitää tehdä, ettei näin kävisi.

EU:n ”solidaarisuusmekanismi-pakti”

Euroopassa hierotaan uutta ”paktia”. Se on – kuten aikoinaan Molotov-Ribbentrop pakti –  meille äärimmäisen vahingollinen.

Sen nimi on EU:n Migraatio ja Asyylisopimus.

Asia nytkähti eteenpäin helmikuussa. Euroopan parlamentin LIBE-komitea (EP Committee on Civil Liberties, Justice and Home Affairs) hyväksyi nopeasti 14.2.2024 EU:n Migraatio ja Turvapaikka sopimuksen (The New Pact on Migration and Asylum).

Selkosuomeksi: EU haluaa ”harmonisoida” lailliset reitit EU:hun ja jaella tulijoita meille.

Ilman meidän suostumustamme.

Tarkoitus on lopullisesti estää jäsenvaltioiden vastaanhangoittelu ja tehdä tästä automaattinen järjestelmä.

Pitkään vireillä ollut pakti

Kyseinen sopimus tuotiin aikoinaan EU:n pöytään syyskuussa 2020. Siitä saatiin alustava yhteisymmärrys EU:n parlamentissa ja EU-neuvostossa joulukuussa 2023. Nyt siis LIBE hyväksyi sen.

Kyseessä on kylmäsydäminen ja hyytävä sopimus.

Se jakaa maahanmuuttajien sijoittamista eri EU-maihin “solidaarisesti, vastuullisesti ja ihmisoikeuksia kunnioittaen”.

Todellisuus on muuta.

Sopimuksessa luodaan yhteiset säännöt Schengen alueelle tuloon, luodaan tietopankki tulijoista ja ennen kaikkea luodaan ”solidaarisuusmekanismi” jäsenmaiden kesken, jonka tarkoituksena on tasapainottaa sitä, että etelän EU-maille on tullut väkeä Afrikasta.(https://home-affairs.ec.europa.eu/policies/migration-and-asylum/new-pact-migration-and-asylum_en

New Pact on Migration and Asylum

The Commission’s proposal on a Pact on Migration and Asylum, sets out a fairer approach to managing migration and asylum.

home-affairs.ec.europa.eu

).

Kansallisen itsemurhan käynnistys…elintaso puoliksi, talous kuralle ja työmarkkinat murskataan…

Mikäli se toteutuisi, kyseessä olisi Suomen kansallinen itsemurha.

Se olisi loppumme valtiona ja yhteiskuntana. Aluksi se puolittaisi elintasomme. Sitten se murentaisi valtion talouden, sillä tulijat pitää Suomen mallin mukaan ensin elättää. Soten puuttuvat miljardit eivät olisi mitään sen rinnalla. Lopuksi se murentaisi suomalaiset työmarkkinat – halvasta euron kokista tulisi 50 sentin kokki. Yhteiskuntarauhan ja kansalaisten turvallisuuden kannalta tämä ihmisvyöry olisi kohtalokas.

EU-paktin solidaarisuuslauseke merkitsee sitä, että a) joko otat maahanmuuttajia tai b) maksat 25 000 euroa per maahantulija. Tämä pakti voi tuoda meille laskennallisesti väkeä aina 100 000 afrikkalaisesta miljoonaan afrikkalaiseen.

Olisimme hyvä sijoitusmaa. Pienen väkiluvun lisäksi meidän osuuttamme nostaisi se, että meillä on runsaasti tilaa ja BKT on vielä sen verran suuri. Ja meillä on hyvä maine nöyrinä maksajina. Me maksamme ja otamme. Ja kun hyväksymme tämän kiltisti niin siihen tulisi sitten jatkoa.

Kansallisen itsemurhan giljotiini – solidaarisuuslauseke – rikkoo Dublinin sopimuksen

Pakti pakottaisi ne maat, joissa tätä hyökyä ei vielä ole ottamaan tulijat alueelleen. Ilman ehtoja. EU päsmäröisi meidän päittemme yli “jakelukiintiöt” ja “sakot”. Sen jälkeen tulevan kevään siirtolaisvyöry itärajalta tuntuisi pikkujutulta.

Meille on tolkutettu vuosia siitä, että kansainvälisten pakolaissopimusten takia me emme voi kieltäytyä heidän hoitamisestaan. Pitää kunnioittaa sopimuksia.

Nyt sopimukset voidaan kuitenkin rikkoa.

Uusi pakti rikkoo Geneven pakolaissopimuksen vuodelta 1951 ja ennen kaikkea Dublinin sopimuksen. Dublin-sopimus tarkoittaa sitä, että Euroopan Unionin jäsenmaat sekä Norja, Sveitsi, Islanti ja Liechtenstein ovat sopineet, että turvapaikanhakijan jättämä hakemus käsitellään vain yhdessä maassa. Se romuttaisi yksipuolisesti periaatteen siitä, että tulijasta on vastuussa se jäsenvaltio, johon henkilö on ensimmäisenä Eurooppaan tullessaan luvattomasti saapunut.

LIBE:n hyväksymä sopimus sallisi laittomien siirtolaisten pääsyn EU:n alueelle määräysten mukaisesti, jotka kieltävät turvapaikkahakemusten käsittelyn blokin ulkopuolella.

Kaupunkien asukkaiden koostumus muuttuisi

Suomeksi: tulijoita ei voisi enää estää, valvoa tai karkottaa. On hyvin mahdollista, että siirtolaisalueilla voisi piileskellä ihmisiä, jotka ovat vaarallisia tai etsintäkuulutettuja. Tulijat myös pakkautuisivat eteläisen Suomen kaupunkeihin – erityisesti Helsinkiin ja Espooseen.

Näiden etninen ja kansallinen koostumus muuttuisi lopullisesti. Hyvinvoivat Espoo ja Kauniainen pyrkisivät tietysti jakamaan vastuun Uudenmaan nauhakaupunkeihin: Keravalle, Järvenpäähän, Hyvinkäälle, Nurmijärvelle, Sipooseen, ym.

Mitä pitäisi tehdä?

EU-tulee tulee tekemään varsinaisen päätöksen siitä keitä EU-jäsenvaltioita voidaan pakottaa tähän. Suomi on tietenkin jo laskettu tähän kiintiöön.

EU:n mielestä “diversiteetti” on voima ja tämä maahantulijoiden hyöky luo taloudellisen boomin. Tämä pakti on kuitenkin EU:n perussopimuksen vastainen ja sotii EU:n jäsenvaltioiden kansallista lainsäädäntöä vastaan. Euroopasta tulisi ”rajaton” ja Suomen kansalliset rajat vaarantuisivat.

Onko Suomen kansallinen tulevaisuus tarpeeksi suuri motivaatio asiantuntijalle mennä Euroopan parlamenttiin?

Minusta on.

Tämän sopimuksen soveltaminen Suomen suhteen pitää estää. Suomen kansallista etua on kunnioitettava. Sopimusta ei voida työntää meidän kurkustamme alas mikäli otamme päättäväisen asenteen EU:ssa; Euroopan unionin neuvostossa. On sanottava stop!

Tärkeintä on kuitenkin äänestää vaaleissa! Kesäkuussa valittava EU-parlamentti ei tule enää ottamaan näin lepsua kantaa vaan kriittiset äänet nousevat. Nyt ei kannata mennä narraamaan kesän alussa haukia mökille vaan kannattaa äänestää. Äänelläsi on nyt harvinaisen paljon väliä! Tuleva EU:n parlamentti ei tätä enää hyväksy.

On äänestettävä siksi, että meillä olisi tulevaisuudessakin paikka nimeltä Suomi.

Kesän äänestyskoppi on meidän Summamme, Tali-Ihantalamme – meidän Thermopylaimme. Suomea kannattaa puolustaa samalla sinnikkyydellä kuin puolustetaan valkoselkätikan pesimäaluetta.

Ja vielä enemmän. Vielä enemmän.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu