Suomen topelohallitus vs. Ruotsin älyhallitus

Ruotsin hallitus on älykkäämpi kuin meidän hallituksemme!

He ovat laskeneet bensan hintaa niin, että suomalaiset Lapista vyöryvät läntiseen naapuriin ostamaan halvempaa polttoainetta.

Kyse on kriisitoimesta. Ruotsin hallitus ajattelee, että jos firmat ja ihmiset menettävät kaiken, niin kukaan maksa veroja eikä kukaan aja autolla.

Ne osaavat. Ne ymmärtävät.

Meidän hallituksemme – ei osaa eikä ymmärrä. Nyt tehdyt pikku alennukset ovat murusia eivätkä riitä mihinkään.

Vielä kerran: Ruotsin hallitus – niin ihmeelliseltä kuin se voi kuullostaa – on viisaampi ja älykkäämpi kuin Suomen hallitus.

Heillä on ollut tätä järkeä jo ennenkin. Ruotsin vallan aikana kruunu antoi verohelpotuksia katovuosia kokeneille talonpojille. Kruunu ei tehnyt tätä sydämensä hyvyydestä. Se kykeni kyllä nylkemään suomalaista talonpoikaa häikäilemättä ja raahasi suomalaista talonpoikaa omiin sotiinsa kuolemaan.

Ruotsin herrat osasivat kuitenkin laskea kylmästi, että nälkään kuollut talonpoika ei maksa veroja mutta kriisistä selvinnyt talonpoika maksaa.

Meidän ongelmamme: Suomen historian huonoin hallitus ja vihreiden ristiretki

Suomessa on kriisi, joka syvenee syksyksi. Meidän ongelmamme on hallitus, joka ei kykene hallitsemaan. Meille tulee energiakriisi.

Suomen hallitus epäröi, vatuloi, ämpylöi ja hutileeraa. Järkevimmät hallituksen jäsenet ovat vihreiden panttivankeina.

Vihreille kuoliaaksiverottaminen on päämäärä sinänsä ja heidän silmänsä kiiluvat kun he pääsevät nyt rokottamaan tavallista suomalaista. Vihreiden ideologinen ristiretki autoilua ja suomalaisia vastaan on onnistunut siksi, että he ovat hallituksessa.

Kun lukee Soininvaaran tai Linkolan kirjallisia tuotoksia niin on selvää, että vihreiden haaveissa on palata köyhyyden, tietämättömyyden ja tuohivirsujen ajalle. Mielenkiintoista kyllä – RKP on tässä heidän kanssaan samassa rintamassa – hekin epäilemättä haluaisivat takaisin 1800-luvulle, jolloin maan kieli oli ruotsi ja alamaiset tottelevaisia aatelisherrojen alaisuudessa.

Vihreä siirtymä kansalle – suihkukonesiirtymä vihreälle eliitille

Ajatus palaamisesta ekologiseen entiseen – jos käytän tällaista vertausta –  on vihreiden ”tehdasasetuksissa”.

Heistä olisi kiva palata ekologiselle 1800-luvulle, jolloin synnyttiin kurjuuteen, kuoltiin nuorena ja tavikset tekivät 14 tuntia työtä herroille. Se on vihreän siirtymän todellisuus.

Tiivistän tässä lyhyesti.

Kansalle vihreä siirtymä merkitsee siirtymää kurjuuteen.

Vihreää eliittiä varten on  suihkukonesiirtymä. Mitä se on? Se on sitä, että heille kaiken pitää olla parasta, autojen bensakoneiden on hyristävä ja suihkareiden on lennettävä Balille ympäristökonferenssiin. Myös Helsingin palveluiden on toimittava (palkanmaksu Helsingin kaupungin työntekijöille ei ole niin nuukaa).

Syrjäseuduilla ei ole niin väliä.

Siellä on susia, joita pitää suojella… ja suomalaisia, joita pitää kurjistaa.

Miksi hallituksen herrat eivät kuule?

Pahinta tässä kaikessa on se, että avustajien pataljoonat ovat tulpanneet tiiviisti hallitusherrojemme korvat niin, että tavallisen kansan ääni ei sinne kuulu.

Kansa vaatii: laskekaa sitä bensan hintaa että pääsemme töihin!

Seniorit vaativat: laskekaa polttoöljyn hintaa niin saamme talveksi lämmitystä!

Suomen herrat eivät kuule. He eivät näe. He eivät ymmärrä.

Ratkaisu on! Päästökaupan tulot kansalaisille

Perussuomalaisten puheenjohtaja jyrähti tästä asiasta jo keväällä 2022 ja vaati sitä, että hallitus voisi päästökaupasta saamillaan tuloilla tukea omia kansalaisiaan. (https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/2a24e5ec-2b91-5bc8-a440-8cd62032703a).

Kriisitilanteessa olisi huolehdittava siitä että ihmiset selviävät!

Hallituksen kannattaisi tukea kansalaisten sähkö- ja bensalaskuja enemmän kuin murusilla. Päästökaupasta irtautuminen tai sen tuottojen palauttaminen kansalaisille bensan hinnan alennuksilla tuottaisi todellisen helpotuksen.

Ei vain kosmetiikkaa.

+6
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu