Suomen ”Venäjään yhtyneiden” puolue

Kirjoittelin tässä juuri nimiluetteloa ”Putinin perukirja” nimiseen tietokirjaan (Docedo). Se on tylsää hommaa. Sopii tehtäväksi vähän flunssassa. Tuotetunnus: 9789523827707. Kirja ilmestyy 11.4.2024.

Kun selasin ziljoonannen kerran kirjaa huomasin uudelleen erään mielenkiintoisen löytöni lähihistoriasta.

Sitä piti ihan pohtia uudestaan tässä aamupäivällä lähestyvän itsenäisyyspäivän kunniaksi.

Suomessa näyttää olleen suuri ” Venäjään yhtyneiden” puolue (Слияние с Россией tai объединившись с Россией).

Kyseessä on joukko suomalaisia puoluerajat ylittäneitä poliitikkoja, jotka ovat aina puolustaneet lähtökohtaisesti Venäjän etua. Kyseessä ei ole Suomen puoluerekisteriin ilmoitettu puolue, vaan monien suomalaisten poliitikkojen ja vaikuttajien käytännön toiminnan tulos.

He ovat toimillaan ja puheillaan yhtyneet Venäjään.

Ketä siellä on? 

Tässä puolueessa on poliitikkoja useasta eri puolueesta: ihmisiä, jotka ovat saaneet kissoja lahjaksi, koska maamiinat on hävitetty ja joille naapurin presidentti oli ihan vaan ”naapurinpoika Pietarista”.

Tässä joustavassa orgaanissa on ihmisiä, jotka ovat saaneet riihikuivaa rahaa Gazpromista sitä varten, että edistäisivät turvallisuuspoliittisesti arveluttavien putkien rakentelua Suomen vesille.

Venäjään on yksin teoin yhtynyt poliitikkoja, jotka ovat työskennelleet Venäjän valtionpankissa ja sättineet niitä, jotka ovat olleet huolissaan venäläisten maaostoista.

Venäjään on yhtynyt merkittäviä vaikuttajia, jotka ovat sättineet vastustajiaan ”russofobeiksi” tai ”Venäjän vihaajiksi” tästä syystä.

Tässä puolueessa on ollut niitä, jotka ovat aina olleet valmiit puolustamaan Venäjän näkökulmaa ja ihmisiä, jotka ovat nähneet hyvänä lahjoittaa Venäjälle suomalaisten veronmaksajien omaisuutta sähköyhtiöihin.

Miten he yhtyivät Venäjään? 

Kuvaan tässä julkisia yhtymisakteja.

” kaasuputki ei ole ulko- ja turvallisuus­poliittinen kysymys”

”vaan sen sijaan ”kaasuputkea tulee katsoa ilmasto-, energia- ja ympäristö­kysymyksenä”.

” ”Tiedän, että jossain halutaan nähdä tämä turvallisuuspoliittisena kysymyksenä, mutta sitähän se ei tietenkään ole”

”turvallisuuskysymysten esiin nostaminen on ollut löysää ja perustelematonta puhetta”.¨

” Näyttää siltä, että osa kuvittelee, että todellakin sieltä kaasuputkesta lähtee tulemaan suikkahattuisia, punatähtisiä, harmaapukuisia miehiä pyssyt kainalossa…”

”riippuvuuden kasvattaminen Suomen ja Venäjän välillä on hyvä asia ja että hanke on mahdollisuus syventää yhteistyötä Venäjän ja Euroopan unionin välillä”.

Miksi he eivät halua julkisuutta? 

He eivät nyt halua julkisuutta. Jos Ukraina olisi luhistunut vuonna 2022 niin he eivät olisi näin hiljaa. Silloin meille selitettäisiin ”reaalipolitiikkaa”.  Meidän pitäisi ottaa huomioon itänaapurin legitiimit turvallisuusedut. Olisimme vilpittömiä ystäviä. Harjoittaisimme luottamuksellista ja ystävällismielistä politiikkaa ilman taka-ajatuksia.

Kun sota on mennyt huonosti, niin Venäjään yhtyneistä on tullut nyt EU:n suuria ystäviä.

Ennen Saksan ja Venäjän yhteys oli hyvä mutta nyt Suomen on nyt niin hyvä, kun se kuuluu EU:hun. Se on Suomen onni. Kun vielä hetki sitten he ylistivät Saksan ja Venäjän ystävyyttä ja mitä hyvää siitä voi tulla Suomelle, niin nyt ollaan ihan vaan täpöllä federalisteja.

Jos käy niin, että Venäjä voittaa Ukrainassa niin nämä ihmiset tulevat esille. Käytän tässä luontovertausta: kuin kastemadot sulolämpimän ja kesäisen sateen jälkeen maan pinnalle.

Mitä meidän pitäisi tehdä näille ”Venäjään yhtyneille”? 

On ollut median älyllistä laiskuutta olla tuomatta esiin näitä jälkisuomettumisen peräaaltoja. Syylliset pelkäävät paljastuksia kuin piru vihkivettä.

11.4.2024 ilmestyvästä kirjastani ”Putinin perukirja” media saa luiden päälle lihaa.

Sitä odotellessa voi katsoa analyysiäni itärajan sulkemisesta: https://www.youtube.com/watch?v=CaYRxqr6Jsg.

Tässä toinen!!!!

Saanko esitellä: Venäjän ymmärtäjien ”primadon” – Eero Heinäluoma. https://www.youtube.com/watch?v=quhNej6IPpY

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu (Keskiuusimaa),
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelin taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua! Niin...ja koko Suomesta. Pidetään maa itsenäisenä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu