Suomi rajuilman alla – kohta jyrähtää

Jokainen varmaan tietää tunteen kun kesällä ukkonen on tulossa ja ilma on seisahtunut.

Ennen rajuilmaa luonto vetää henkeä – on tyyni hetki.

Nyt on sellainen tilanne. Venäjän hybridivaikuttamisen tykit on käännetty tänne ja kohta tulee isku, jossa käytetään epäilemättä aseina moraaliposeerausta, pakolaisasetta vihreine miehineen, syytetään fobioista, kaivellaan historiaa, syyllistetään suomalaisia, yritetään saada riitelemään ja ennen kaikkea taistellaan kansallista yksimielisyyttä vastaan.

Yritän tässä nyt asiantuntijana – en siis minkään puolueen jäsenenä – hahmotella sitä painostusta, jota Suomea vastaan käytetään niin propagandassa kuin käytännön toimissa.

PAKOLAISASE ladattu valmiiksi – tämä hallitus ei kykene puolustamaan Suomea?

Otaksun, että valtiosopimusten loukkaukset, ilmatilan loukkaukset ja muut ns. keskisormen nostot yleistyvät. Suomalaisia muistutetaan ja kansalaisten pelkoa yritetään kohotella.

Sen jälkeen tullaan epäilemättä käyttämään ns. pakolaisasetta.

Vuosina 2015-2016 Suomi oli aseeton ja kädetön kun se ei kyennyt estämään migraatiohyökyä. Erityisesti pohjoisesta tulevaa afgaanien tulvaa Suomi oli täysin avuton ja sormi suussa. Kysymyksessä oli varoitus ja esimerkki siitä mitä tuleman pitää jos Suomi ei toimi niin kuin pitää. (https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/200986-orpo-mainio-mies/).

Olisi äärimmäisen tärkeää, että Suomi voisi irtautua henkisesti Geneven sopimuksesta ja kaikista niistä ns. ihmisoikeussopimuksista, jotka pakottavat meidät ottamaan myös itärajalta tulevat pakolaiset. Geneven pakolaissopimus vuodelta 1951 on purettava heti ja ilmoitettava, että rajoille tulevat ”pakolais-hybridiammukset” tullaan välittömästi käännyttämään rajoilla.

Ongelma: hallitus ei kykene hoitamaan asiaa

Näyttää siltä, että hallitus on kyvytön hoitamaan tätä asiaa, vaikka se viikko sitten keimaili ajatuksella ns. instrumentaalisesta migraatiosta ts. että joku valtio voisi käyttää tulijoita aseenaan.

Keinot näiden ihmisaseen käyttämiseen ovat rajattomat kuten Euroopassa on nähty. Ihmisten salakuljettaminen on helppoa jos valtiolliset tahot haluavat harjoittaa sitä.

Kysymys kuuluu: mitä Suomi tekee jos itärajalta tänne lähetetään kymmeniä tuhansia afgaaneja? Pystymmekö tekemään mitään? Onko hallitus neuvoton kuten se on ennen ollut?

Vasemmistoliitto ja kumma kyllä keskusta näyttää olevan epävarma tässä asiassa. Samoin kokoomus istuu kahdella tuolilla tässä asiassa. Ja kun yksimielisyyttä ei ole niin Suomen hallitus ajelehtii.

Aikoinaan Geneven pakolaissopimus vuodelta 1951 auttoi kahden diktatuurin ympäri Eurooppaa heittelemiä ihmisiä. Ihmisiä, jotka halusivat päästä kotimaihinsa tai saada suojelua. Siinä oli järkeä. Nyt sopimusta käytetään härskisti kansainvälisten ihmissalakuljettajien hämähäkinverkossa naamiona.

Joku saa paljon rahaa ja riemuitsee, kaiken maksavat lopulta veronmaksajat. Kuten olen maininnut tapauksen vuoden 2015 keväältä. Silloin erään naapurimaan ”uteliaan organisaation” edustaja kyseli lounaalla, että mitä tekisitte, jos tänne tulisi tuhansia ihmisiä Lähi-idästä? Pidin kysymystä irrelevanttina, sillä eihän meillä silloin ollut tätä ongelmaa. Syksyllä 2015 asiat olivat toisin.

Media paikalla – ei siis suomalainen media

Rajan ylittämistä tai sen kiistämistä voidaan harjoittaa useilla keinoilla mutta ennen kaikkea siihen liittyy median käyttö ts. yritetään dokumentoida se, että aseettomat ja tunnuksettomat pyrkivät Suomeen ja että Suomi tekee jotain, joka nostattaa moraaliposeeraajat ja wokettajat ympäri valtakunnan syväpöyristymään. Jos ihmismassoja tulee on selvää, että televisioryhmät ovat paikalla. Kuten nähtiin erässä PVL kulkueessa – Izvestija oli lähellä kun lippu nousi ja ihme kyllä heti löytyi venäjää osaava ”satunnainen mielenosoittaja”. Se ei tainnut olla sattuma?

Ratkaisu: tehdään kuten Tanska ja käännytetään rajalle tulijat – vaikka väliaikaisesti. Suojellaan Suomea. Todetaan, että Suomi on suvereeni maa ja se käyttää nyt oikeuttaa puolustaa omia rajojaan.

Pakolaisia voidaan käyttää ns. verhona, jonka takana tulevat sitten ns. aseelliset vihreät miehet, jotka ns. puolustavat näiden oikeuksia. Näin saadaan provosoitua yhteenotto, joka tietenkin dokumentoidaan mahdollisimman hyvin. RT toimii nopeasti ja some ei nuku.

Ongelmana on vielä kerran hallitus. Siltä ei löydy yksimielisyyttä ja kokoomuksen linja on kummallisen horjuva. Ehkä siellä ajatellaan, että saadaanpa yhden euron kokkeja? Että migraatio on ihan hyvä asia niin saadaan duunarin palkkavaatimukset alemmaksi.

PROPAGANDA-ASETTA hiotaan

Suomen maalaaminen viholliseksi vie hieman aikaa. Sitä on jo yritetty aina 1990-luvun lopulta lähtien kaikenlaisten skribenttien johdolla. Silloin asialla olivat yksityishenkilöt ja Pietarin suunnalta tulevat ns. epämääräiset tahot, joilla oli hampaankolossa jotain Suomea vastaan.

Surkeiden pamflettien ja kirjoitusten tarkoituksena oli halventaa Suomea ja kertoa, että täällä asuu vihamielinen kansa. Onpa jopa tehty elokuvia, jossa yhdessä suomalaiset söivät venäläisiä turisteja ja toinen, jossa lesbot yrittivät riistää venäläiseltä äidiltä hänen lapsensa.

Stereotypiana oli se, että Suomi on ”kyykäärme” joka iskee Neuvostoliittoa käteen. Lapsikiistat, Astahovin ryntäykset Suomeen ym. kaikki se loska, jota kaadettiin Suomen päälle ei kuitenkaan oikein pystynyt vaikuttamaan meihin. Ei se oikein vaikuttanut venäläisiinkään sillä he pääsivät itse tänne katsomaan mitä täällä tapahtuu. Se miksi sitä edes siedettiin olisi tutkittava – kuka suojeli Astahovia? Miksi hän edes pääsi tänne ja tapasi silloisen tasavallan presidentin?

Tässä uudessa kriisissä propaganda kohdistuu erityisesti venäläisiin, joiden asenteita pitää muuttaa. Meistä on tehtävä vihollisia – Suomesta pitää tulla ”Nato sotakoira”.

Meille suunnattu propaganda on taas erilaista – ei ole viisasta haukkua meitä hirviöiksi mutta natokiimailu, ja sotahulluus sopivat tähän kuvaan hienosti.

Ala-arvoinen propaganda ei oikein kuitenkaan meihin ulotu sillä kiihotus tehdään netissä huonolla suomenkielellä ja niin, että se paljastuu välittömästi. Kotimaiset harvat ja valitut ns. idänystävät ovat tietysti aktivoituneet ja pyrkivät mahdollisimman suureen näkyvyyteen ja ennen kaikkea provokaatioihin marsseilla ja uhoamisella.

Uhkailu on ilmiselvää: on tehty listoja ja tulevaisuudessa ”selvitetään välit”.

Käytänteet eivät ole muuttuneet sitten Ystävyysseuran vuodelta 1940. Rähinää, väkivallalla uhkailua ja pelottelua on tiedossa. Mitään viisasta ei sieltä tule. Tässä voisi siteerata vanhaa laulua sodan ajoilta: ”a njet molotov, a njet molotov, valehtelit enemmän kuin itse bobrikov…”

Ratkaisu: median olisi vihdoin päästävä siitä wokestelusta ja identiteetti-hurmiosta ihan oikeisiin uhkiin. Voin sen taata, että nämä tahot halveksivat sananvapautta liberalistisena heikkoutena ja tasa-arvoisuutta pidetään utopiana.

Hallituksen ja myös kokoomuksen ongelma on se, että nyt vaaditaan ”uhrautumista” mutta mitään ei anneta vastineeksi.

Ehkäpä nyt olisi erittäin hyvä aika ratkaista lakot ja antaa suomalaisille se tunne, että he tulevat ensin. Hallitus, joka lupaili rahaa ennen aluevaaleja hoitajille voisi nyt miettiä asioita rationaalisesti ja loogisesti. Mitä tuli tehtyä?

+13
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu