Takaisin YYA-Suomeen? Hallitsevatko ”lakipapisto” ja ”pelisääntöjen valvojat” Suomea?

Murheellista se on mutta onhan se uskottava…nähtävästi demarit, vihreät, vassarit ja joku rkp:läinen vastustavat käännytyslakia.

Perusteet: Suomen kansainväliset sopimukset ja ihmisoikeudet.

Tämä joukko on päättävästi ryhmittynyt lakijuristerian taakse puolustamaan Venäjän aggressiivista imperialismia. Heille suomalaisten turvallisuus on sivuseikka.

Erityisen hämmästyttävää tässä on se, että demarit seisovat yhteisessä rintamassa tässä ”Venäjä-hyvien” porukassa Suomen kansaa vastaan.

Tahtipuikkoa tässä operaatiossa heiluttavat Venäjä-ymmärtäjät ja juristit. ”Pelisääntöjen valvojat”.

Miten tämä on mahdollista? Miten joku pieni ja militantti vähemmistö kykenee kyseenlaistamaan demokratian ja vaaleissa valittujen edustajien mahdollisuudet säätää lakeja?

Näin kuitenkin on.

Näyttää siltä, että Suomeen on kehittynyt jonkinlainen lakipapisto, joka vaatii itselleen poliittista ylivaltaa ja lopullista veto-oikeutta siihen mitä valtio voi tehdä ja mitä ei. Kansalaisten turvallisuus ja valtion etu eivät ole minkään arvoisia. Tätä lakipapistoa ei ole valittu missään vaaleissa mihinkään vaan he ovat nimittäneet itse itsensä tähän – ”pelisääntöjen valvojien” pyhään säätyyn.

Motiivit tähän lakipapiston vastarintaan liittyvät suomettumisen ja Venäjä-rähmälläänolon historiaan. Meillä kertakaikkiaan on valtionhallinnossa, poliitikoissa ja erityisesti lakimiehissä niitä, joille Venäjä on jonkinlainen uskonnollisen voiman lähde, Uusi Jerusalem ja toivioretkeläisyyden kohde. Toisaalta, joukossa on niitä, jotka ovat palvelleet tätä herraa jo aikaisemmin – tietoisesti ja tehtävänsaaneena. Kunniamerkit ja ruplat kilisevät vielä kivasti korvissa?

Jos käännytyslakia ei hyväksytä, merkitsee se vihreätä valoa Venäjän vaikutusoperaatioille Suomessa. Se on toivoa-antava signaali itänaapurille siitä, että meillä ei olla yksimielisiä turvallisuuspolitiikassa ja että Venäjä-vaikuttajien valta on meillä vielä vahva. Että Suomikin kannattaa Ukrainan liittämistä Venäjään. Päädymme Putinin pelikirjan mukaan pohjoisiksi orbanisteiksi.

Venäjä saa tästä murheellisesta näytelmästä vettä myllyynsä; ajatuksen siitä, että meidän venettämme kannattaa heiluttaa. Että Suomessa on paljon tovereita ja he ovat vaikutusvaltaisia.

Suomalaisten horjunta osoittaa, että ei tämä Natopäätös olekaan niin paha juttu. Kuten vanhassa elokuvassa: ”me tulemme taas sinä tyttöni hoi…”

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu