Tänään nautitaan Oodissa symäkkää ideologista keitosta – neuvostohumanismia ateismin mausteilla

EU-vaaliehdokas joutuu osallistumaan monenlaisiin paneeleihin.

Eräs mielenkiintoisimmista on Oodiin järjestetty vapaa-ajattelijoiden ja Suomen humanistiliiton järjestämä ”Humanistinen EU-parlamenttivaalipaneeli”.  Se pidetään maanantaina 6.5.2024 klo 17.00 Helsingin keskustakirjasto Oodissa, 3.krs Saarikoskimatto. (https://humanists.international/what-we-do/advocacy/humanist-pledge/).

Kummallinen woke-wetoomus

Keskustelun pohjana on ”vetoomus”.

Kyseinen ”vetoomus” sisältää vasemmiston märehtimän poliittisen hälytyksen siitä, että ”oikeisto nousee” ja että se johtaa ”uskonnolliseen ja etno-nationalismiin”. Tämän pahuuden identiteettipolitiikka on heidän mukaansa diskriminatiivinen; se kiusaa siirtolaisia, seksuaalisia vähemmistöjä ja ei-kristittyjä.

”Vetoomuksen ”mukaan pahikset haluavat traditionaalisia arvoja ja regressiivistä politiikkaa, joka kaivaa maata ihmisoikeuksien ja lain alta.

Vetoomuksen mukaan vapaa-ajattelu ja ateismi on tärkeätä; EU-lakien pitää olla tieteellisen ateismin värittämiä ja niiden pitää hylätä ”tieteenvastaiset ideologiat”.

Sakeaa on, tosi sakeaa…

Vetoomus on tosi sysmäkkä & sakea ideologinen keitos.  On siinä ihan hyviäkin ajatuksia ”ruumiin itsehallinnasta” ja tasa-arvosta.

Kokonaisuutena se on kuitenkin kauttaaltaan wokeistinen ja vasemmiston omaan kielipeliin perustuva julistus, jossa on yhtä paljon humanismia kuin Gulagissa.

Se on marxilaista humanismia, jossa ateismi on itsestäänselvyys, suvaitsemattomuus on lähtökohta ja ideologian palo ylittää järjen sillan.

Wokeismin maustamassa vetoomuksessa on uskonnollisuuteen vivahtavaa suvaitsemattomuutta. Kyseessä on ns. taisteleva ideologia. Jos on olemassa jokin poliittinen suunta, joka ei ota tätä annettuna, niin hän on automaattisesti pimeydessä ja hänet on lupa canceloida poliittisesti sekä myös ihmisenä. Se sanoo olevan moniarvoista mutta se ei ole sitä vähääkään vaan lähentelee tässä oikeassaolemisen kiimassaan noitavainoja.

Voiko hurahtaneen kanssa keskustella tai tehdä politiikkaa?   

Mutta voiko tällaisten ihmisten kanssa keskustella? Onko heidän kanssaan mahdollista tehdä yhteistyötä? Tämä ”marxilainen humanisti-linja” on sama kuin vihreiden, vasemmistoliito ja sosiaalidemokraattien linja EU-vaaleissa.

Heille yhteistyö on passé.

Äärioikeiston ja laitaoikeiston kanssa ei voi olla yhteistyötä, heitä ei kuunnella, ”…ei natseja minnekään”.

Demaripomot ja vihreät satraapit kilpailevat siitä kuka sanoo nyt tiukemmin niille, jotka ajattelevat toisella tavalla. Nyt ei lälläröidä.

Tämä leppymättömyys perustuu siihen, että viher-vasemmisto on menettämässä nyt määräävää asemaansa Euroopan poliittisessa maastossa. Ihmiset ovat saaneet tarpeekseen (sick and tired) vouhotuksesta ja kansalaiset ovat hylkäämässä haitta-viher-vasemmiston. Heidän aikansa on ohi; otsan kiristäminen ei enää auta.

Suomalaiset eivät arvosta tippaakaan ideologista vouhotusta. Ihmiset on rokotettu neuvostoajan seurauksena tällaisten destruktiivisten ideologioiden kaihtamiseen. Woke rokotti vielä enemmän. Kukaan ei halua tänne Ameriikkaa…sellaisena kuin me näemme sen uutisfilmeissä.

Alleviivaan tässä nyt niin hyvin kuin voin: Normaalissa Elämässä yhteistyö eri tavalla ajattelevien kanssa on järkevä itsestäänselvyys.

Terveen järjen ajattelun pohjalla (common sense) on klassinen humanismi. Länsimaisen sivistyksen ja oikean humanismin linja on vastakkainen tälle ”neuvostohumanismille”. Läntinen humanismi kunnioittaa tämän aatteen alkuperäistä ihannetta ihmistieteiden merkityksestä ja syvästä sivistyksestä, joka perustuu antiikin historian ja Raamatun historian tuntemukseen. Sen ihmisihanne on ”uomo universale”, joka tutkii kriittisesti ympäristöään ja yhteiskuntaa.

Ei rypyt otsalla vaan hymy huulilla!

Arto Luukkanen

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu