Tankkasin 20 eurolla – sain 8 litraa ja haisut!

Lähdenpä tässä ihan kohta Turkuun PS-naisten kokoukseen. Tarkoitus on sitä ennen pörrätä kävelykadulla ja tavata ihmisiä.

Jos nähdään, niin jutellaan Turkusessa!

Ennen lähtöä ajattelin tankata 20 eurolla lisäbensaa. Tuloksena oli 8 litraa ja ”haisut”. Ennen 20 eurolla pääsi Helsingistä Turkuun ja vähän takaisin.

Nyt ei pääse edes sinne.

Vihreä siirtymä on maantierosvousta!

Pettymys, harmi, ihmetys ja kummastus. Miten tämä on mahdollista?

Joku saa paljon rahaa. Energiayhtiöt saavat nyt satumaisia voittoja, valtion kaapasee isot verot ja ajaja saa tilkkasen bensaa.

Töihin pitäisi mennä, lapset harrastuksiin, kaupassa käydä ja tehdä niin tuhat asiaa. Kuten eräs yrittäjä sanoi: ”se, että pääsen töihin on ylellisyyttä”.

Yrittäjien ja tavallisten ihmisten vastapuolella on sitten tämä ”sairaan kaunis maailma”, jossa on toisenlaiset arvot ja tarinat. Siellä ajellaan autolla ilman tuskaa, esperikare tienaa ja ihmisen hinta on halpa.

Vihreän siirtymän valhe

Mitkä ovat sen maailman tarinat?

Vihreät kertovat, että annetaan ”energiaköyhille” 46 euroa kuussa! Ministeriön kiho sanoo, että ”polttonesteiden hintojen kallistuminen ei koske köyhiin”. Kepu sanoi jo tässä vuosi sitten, että bensan hinta ei kohoa enää. Harakka kertoi, että ”rahaa tulee tilille”. Ja media karjui aluevaaleissa, että nyt ei saa puhua bensanhinnasta.

Ainoa puolue, joka puolustaa sinua ja sitä että pääset töihin, on perussuomalaiset.

Niinkuin aikuisten oikeesti.

+4
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu