Teemu Luukka ja HS:n  fabulajournalismin sietämätön keveys

Presidentti JK Paasikivi murjaisi omissa päiväkirjoissaan usein yksinkertaisia ja simppeleitä poliitikkoja vastaan ja nimitti heitä nimityksellä ” brännvin advokater”.

Tämä tuli mieleen kun tässä aamulla lukaisin HS:n monilahjakkaan sribentin Teemu Luukan henkistä tuotosta… tai analyysiä kuten hän sitä nimittää (”Nelikon hallituskausi voisi muuttaa Suomea merkittävästikin” https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009548172.html).

Ajattelin liittää hänet tähän kategoriaan mutta en sitten tehnyt sitä.

Ajatus että kunnioittaisin tätä kirjoitusta näinkin historiallisella nimityksellä kuin ”bränvin-journalismen” on alentava entistä presidenttiämme kohtaan ja otan käyttöön ihan toisen nimityksen.

Teemu on fabuloinnin kaveri?

Totean vain, että näyttää siltä, että Teemu Luukan ja HS:n uutisointi on tässä viime aikoina ollut ”fabulointijournalismia” ts. toimittaja on keksinyt ihan omasta päästään ja aamukahvilla asioita, joita ei ole.

Ja sitten toimittaja on piiloutunut mukamas ”lähteiden” taakse. Ei voi kertoa mistä lähteet ovat. Lähdesuoja nääs…

Kelpo Teemuni. Epäilen, että keksit nämä jutut. Ihan omasta päästäsi.

Kirjoitat: ”perussuomalaisten parissa on keskusteltu, että puolueen yksi päämäärä on tuhota keskusta”.

Ei ole.

Kyse on sinun mielikuvituksestasi.

Voin ihan hyvällä omallatunnolla kertoa, että aloitimme helmikuussa 2022 vaalikampanjan suunnittelun, jossa päämääränä oli saada mahdollisimman paljon ääniä.

Siihen olen syypää.

Olen kiertänyt tätä maata kuin villi susi miltei joka viikonloppu. Puoluejohto on matkustanut kymmeniä tuhansia kilometrejä pitkin Suomea perusiltoihin ja toreille siksi, että olemme halunneet saada vaalivoiton.

Puoluekenttä ja allekirjoittanut on tehnyt yli itseään säästämättä ja intohimolla työtä siksi, että saisimme mahdollisimman paljon ääniä.

Tuloksena oli vaalivoitto jota ei ole ennen ollut. Syypää osittain siihenkin. Tässä vielä julkinen kiitos kentälle ja aktiiveille! Syvästi ja aidosti.

Mutta että ”tuhota keskusta”? Teemu hei…aikuisten oikeesti hei…

Teemu hyvä! Mistä ”hätsäleen pääkkösestä” sinä keksitytät näitä juttuja? Onko sinulla joku agenda? Onko tässä joku ”case rydman” eli ”sallan tutkivan journalismin” juttu taas takana?

Arvoisa Teemu. Tämä on varmaan syy siihen miksi ole voinut sinulle kertoa mitään puhelimessa – kun epäilen, että sinä keksit ja inventoit näitä sinun lähteitäsi ts. värität puheita.

Olen pahoillani mutta en luota sinuun pätkääkään enkä sinun ammattitaitoosi. Toimittajana. Muuten voit olla ihan kiva ihminen.

Epäilen, että keksit juttuja – ihan omasta päästä.

Sanon kuten opiskelijalle, joka esittää omia juttujaan seminaaripaperissa: ”arvoisa opiskelija – pitää olla ne lähteet – asioita ei keksitä itse”.

lupsakkain terveisin ja töihin lähössä tekemään parempaa Suomea!

Lupsakkain terveisin  – ei sinun ystäväsi Arto

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu