Tervetuloa uuteen kotiin keskustalaiset!

Sain tässä monia puheluja, yhteydenottoja. Täynnä pettymystä ja ehkä vähän katkeruuttakin. Mutta tosia ja oikeita.

Aitoja.

Yhteydenottojen summa: keskusta on tämän valinnan perusteella vajonnut nyt lopullisesti viher-vasemmistolaiseksi puolueeksi. Siitä on tullut hyödyllinen liima, joka pitää hallitusta yhdessä – joidenkin harvojen etujen puolesta. Ei kaikkien. Ei keskustaväen eikä etenkään isänmaan.

Kokous härdellissä kenttä murisi ja valitti mutta päätti sitten päätyä Saarikon taakse. Nyt sitten istutaan hämmentyneinä kulmapöydissä ja ihmetellään: tuliko oikea henkilö valittua? Tällä menolla keskustasta tulee kääpiöpuolue ja Suomesta Kurjula.

Ymmärrän hyvin näitä tuntoja. Ehkä se mietitty eroamispaperi piiriin on se oikea vaihtoehto? Ehkä vasta sitten kun kokeneet ja sukupolvia puolueessa olevat lähtevät – ehkä vasta sitten johto herää. Ehkä sitten tajutaan miten pieleen mentiin? Toivottavasti erokirjeet herättävät paatuneet sydämet. Ehkä keskustalla on silloin toivoa?

En osaa sanoa  oikeaa mallia miten protestoida. Kun poliittinen koti ja torppa on tulessa ja kaikki on mennyt niin sanat ovat vähissä.

Surulliseksihan siitä tulee.

Jos ja kun harkintaa on ollut tarpeeksi paljon…tämän jälkeen voi olla vielä yksi paikka minne mennä.

Suomessa yksi puolue, joka vielä puolustaa köyhän ja vähäväkisen asiaa. Meillä on puolue, joka aidosti on huolissaan maaseudusta ja sen elannosta.

Valinta ei ole helppo. On lukemattomia siteitä ja ystäviä, jotka ovat mukana entisessä toiminnassa. Mitähän naapurikin sanoo? Entä kaverit tai työnantaja? Eikö tämä johda potkuihin? Paitsioon? Halveksintaan?

Se tie minne mennään ei ole helppo. Meillä perussuomalaisissa ei ole luvata virkapaikkoja, lahjoja, tai etuja. Ja kuten tämän palstan ”bongoryhmän” syvätyperistä kommenteista näkyy asiallista kommentointia tulee harvoin. Vihervasemmisto leimaa perussuomalaiset ”ihmisvihaajaksi” tai rasistiksi ymmärtämättä mitä tekee. Heille me olemme paarialuokka – suvaitsevaisen vihan kohde. Heitä pitää ymmärtää ja antaa heille anteeksi. He eivät tiedä mitä tekevät isänmaalle.

Se mitä voin tulijoille luvata on aitoa poliittista toimintaa isolla sydämellä. Alkiolaisuuden ydinmehua. Meillä on tarjota kaikille kokeneille järjestöihmisille mielekästä tekemistä, oikeata aatteen paloa, isänmaallisuutta ja intohimoa paremman Suomen puolesta. Ei ketään vastaan mutta kaikkien puolesta. Kohtuuden puolesta – siksi että meidän lapsillammekin olisi toivoa ja uskoa.

Sekä rakkautta.

Tervetuloa kotiin! Perussuomalaisiin!

jälkikirjoitus: unohdin sanoa sille, joka haikaili aidosti alueita kuuntelevan, kristillisen ja perusarvoja kunnioittavan ”Aito Keskusta” puolueen perustamista…niin…uuden puolueen perustaminen on työlästä ja vie aikaa. Se on helpompaa, jos saatte jonkun keskustan kansanedustajan mukaan. Jonkun jolla omatunto vielä toimii. Mutta siitäkin huolimatta se vie monta vuotta ennen kuin se toimii. Vielä kerran: ehkä vetoaminen uuteen johtoon auttaa; ehkä paatuneet sydämet pehmiävät. Kannattaa harkita ja miettiä asioita yhdessä.

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu