THL antoi suosituksen – aluesatraappien on hyväksyttävä faktat ja hallituksen on tehtävä jotain

Liitteenä edelliseen blogiin.

THL antoi juuri oman suosituksensa. (https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/thl-paivitti-koronaepidemiaan-liittyvia-arvioita-vaalikampanjat-ja-aanestaminen-vain-vahainen-riski/8324078#gs.l09wy8)

Nyt vain AVI-organisaatioiden aluesatraappien hyväksyttävä faktat.

Huomatkaa, että nämä ”ulko-rajoitukset” ovat alueilla, joissa PS:llä on vahva kannatus.

Nyt kun faktat ovat selvillä niin hallituksen olisi nyt ryhdistäydyttävä ja alettava tekemään sitä mitä varten se on nimitetty ts. hallita.

Nyt on löydyttävä sitä puuttuvaa johtajuutta.

 

 

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu