UUSI RAHANPOLTTOTALKOO! 60 miljardin ilmastotukipaketti tulee!

Ilouutisia!

Meille on tulossa ainutlaatuinen, ihan vain kertaluontoinen paketti.

Se on ihan kertaluontoinen – kuten luotettava ja rahalle nuuka Matti Vanhanen aikoinaan muisti kertoa silloisesta ”ainutlaatuisesta ja kertaluontoisesta” paketista.

Silloin maksettiin 6 ja saatiin ehkä…1. Tai vähemmän.

Tällä kertaa ”ainutkertainen ja kertaluontoinen” rahanpolttotalkoo nielee 60 miljardia euroa. Moolokin nimi on:  ”Ilmastososiaalirahasto”. Siinä on taikasanoja ”ilmasto” ja ”sosiaali”.

Nämä taikasanat varmistavat sen, että sinä maksat.

Kyseessä on ainutlaatuiset rahapolttotalkoot, jossa vihreiden panttivankina lojuva hallitus polttaa meidän lastemme ja heidän lastensa rahoja roviolla – tuhkaksi tuuleen.

Tämän hallituksen rahanpolttotalkoot ovat massiiviset ja järkyttävät. Tässä vähän historiaa…silloin hirveää ja nyt vielä hirveämpää. (https://www.talouselama.fi/uutiset/lahes-nelja-miljardia-lisaa-velkaa-pohjaesityksen-paalle-talla-kuvalla-marinin-hallitus-ja-matti-vanhanen-selittavat-mika-muuttui-kuukaudessa/7738008d-d00b-4ac5-a6d0-a5b49daef421).

Huvittavinta tässä on se, että verta valuvaa veronmaksajaa aiotaa jymäyttää ihan uudelleen ”vappusatasella”, tai 48 euron ”energiaavustuksella”. (https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008890737.html).

Miettikää hyvät ihmiset!

Tämä hallitus on Suomen historian eräs tuhoisimmista ilmiöistä. Se on tsunami, jonka jälkeen kaikki on hajalla.

+15
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu