Vastenmielistä rasistelua ja natsittelua Oulussa…

Pohjois-Pohjanmaalla oli hyvä päivä. Ensin Pyhäjärvellä. Mainio paikka ja ihania ihmisiä. Perheet tulivat lapsineen paikalle. Sitten Raahe – hyvät keskustelut vaikka tuuli niin, että meinasi paikat lähteä hampaista.

Sitten Oulun Rotuaari.

Se mistä nyt kerron on vähän surullinen juttu. Se kertoo siitä kun poliitikot eivät tunne vastuuta; media säestää mistään mitään ymmärtämättä ja sitten lapset touhuavat omasta mielestään viisaita.

Perussuomalaisten tilaisuuten oli tullut 5 punalippuista ihmistä. Joista yksi joutui heti putka-autoon.

Lapset kiljuivat: ”rasisti, fasisti, rasisti…”

Mitä heille olisi pitänyt sanoa?

Ehkä sen, että ”tiesittekö, että kommunismi ja väkivaltainen vasemmistolaisuus on vastuussa yli 100 miljoonan ihmisen väkivaltaisesta tai ennen aikaisesta kuolemasta? Laskelmat ovat kirjasta, joka ilmestyi vuonna 1997 Ranskassa: ”Le Livre noir du communisme. Crimes, terreur, répression”. Kirjoittajaryhmää veti Stephen Courtois. Tiesittekö lapsikullat, että kun satun olemaan Venäjä-tutkija niin tiedän, että Pohjois-Venäjällä on suomensukuisia kansoja, joiden oma äidinkieli on ”kyökkikieli”. Ja että näiden kansojen intelligentsija ja kulttuuri tuhottiin noiden punalippujen liehuessa?

Tai ehkä sen, että ”laps-kullat, käytätte sanoja, joilla Venäjä perustelee omaa kansanmurhaansa ja sotaansa Ukrainassa, ja joita iski-äiti poliitikot ja ymmärtämättömät toimittajat toistelevat meistä…sylttytehdas on ihan sama ja viha yhtä ehtoa…”

Tuli mieleen – he eivät tiedä mitä he tekevät.

Ne todelliset syylliset ja inspiraattorit istuvat toimistoissa ja laskeskelevat euroja ja painosmääriä….

PS. Äitienpäivän jälkikirjoitus.

Tilaisuus muuten päättyi siihen, että 12 vuotias nuori mies lauloi ”Veteraanien iltahuudon. Ääni oli hyvä, aito ja mukana oli iso annos tunnetta. Väki hiljeni. Myös ne banderolleja kantaneet ja kirkuneet huligaanit.

Hetki oli tunteikas. Väki jäi kuuntelemaan:

”Taattoa muista sä silloinAskel jo uupunut onLapset ja lastemme lapsetTeidän nyt vuoronne on

Hoivatkaa, kohta poissa on veljetMuistakaa, heille kallis ol’ maaKertokaa lasten lapsille lauluinHimmetä ei muistot koskaan saa..”
Nostin hatun päästä kun nuori laulaja lopetti. Väki lähti omille teilleen; minä suunnistin Seinäjokea päin. Ilma oli kylmän huuruinen ja hengitys höyrysi.
Jonkinlainen lämmin tunne jäi kuitenkin puseroon. Kyllä tänne Ouluun vielä tullaan ja kyllä nämä kirkujatkin ymmärsivät mistä tässä on kysymys.
Kyse on Isänmaasta. Suomesta. Maan tulevaisuudesta.
Me tulemme tänne maailmaan, teemme työtä ja poistumme jokainen aikanansa. Olemme matkalaisia. Viatores. Tärkeintä on suorittaa velvollisuus, rakastaa ja kärsiä; ymmärtää & pitää huolta ja tuntea mukana. Kantaa vastuuta.

 

 

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu