Venäjän osittainen LKP – rajat kiinni heti!

Nikita Hruštševin muistelmien mukaan vanheneva ja sairas diktaattori Josif Stalin totesi vuonna 1951 lomallaan Abhasian Afonissa seuraavaa:

minä olen lopussa…minä en luota keneenkään, en edes itseeni…”

Tämän saman huomautuksen voisi myös Venäjän nykyinen diktaattori Vladimir Putin todeta itsestään.  Hän näyttää saavuttaneen aivan uuden ennätyksen omassa itsetuhoisessa kuplassaan.

Venäjän presidentti on julistanut osittaisen liikekannallepanon.

Se johtaa sekasortoon ja tuloksena on aitovenäläinen ”bardak” – hulina.Se näkyy jo Moskovan kaduilla, jossa ”nuotataan” nuoria miehiä armeijaan.

Erityisesti ”kansanäänestysten” järjestäminen on tuhoisaa sillä se kaataa kaikki rauhan mahdollisuudet Ukrainan kanssa. Erityisesti se, että Hersonin alue on näissä suunnitelmissa mukana ei ole pelkästään irvokasta mutta myös typerää.

Päätös suistaa myös Turkin tiukkaan vastakkainasetteluun Venäjän kanssa. Sen merkkinä 2 merkittävää turkkilaista pankkia on jo vetäytynyt Venäjän kanssa hoidettavista maksujärjestelyistä. Turkki ottanee myös Venäjän aseman Kaukasuksella ns. ”suojelijavaltiona” ja antaa yhä enemmän tukea azereille. Päätös johtaa myös häiriöihin entisen NL:n alueen ”stanien” joukossa (Kirgiisia). Turkin ”haastaminen” voi johtaa myös siihen, että Suomen ja Ruotsin Natohakemukset saavat vauhtia Turkin parlamentissa.

Suomelle päätös merkitsee sitä, että tänne tulvahtaa suuri joukko nuoria miehiä, jotka eivät todellakaan halua osallistua mobilisaatioon. Vaarana on, että joukkoon tulee myös Venäjän sotilastiedustelun – GRU:n aktiiviupseereita, jotka käyttävät tilaisuutta hyväkseen.

Tätä asia hallitus ei voi ”uniperisoida” vaan se pitää hoitaa välittömästi kuntoon. Mikäli pienintäkään syytä on niin raja kiinni!

Ongelmana on vain se, että tämä meidän hallituksemme ei kykene hallitsemaan. Se on hyvä ottamaan velkaa ja elämään lasten-lasten rahoilla.

Mutta mihinkään rakentavaan tai älykkääseen se ei kykene.

22.9.2022

Niinpä niin. Sanon vaan, että herranen aika!!!!!!

Hallituksemme ei kykene reagoimaan mihinkään. Katsokaa kelikameroita itärajalta. Haloo Sanna – nyt ilo, valo ja hauskuus vähäksi ajaksi pois ja tekemään päätöksiä! RAJA KIINNI!!

Nyt ei tarvita komiteaa, tai sitä, että kuuntelemme tarkalla korvalla asiantuntijoiden ääntä…nyt tarvitaan toimintaa & ajattelua ja viisautta.

Turkin reaktio ja geopoliittinen murros. Katso arvio.

 

 

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu (Keskiuusimaa),
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelin taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua! Niin...ja koko Suomesta. Pidetään maa itsenäisenä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu