Viesti elokapinoitsijoille & vihersosialisteille: näpit irti Suomen metsistä!

Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalin yritti parhaansa mukaan väkivallalla raastaa suomalaisilta heidän peltonsa, metsänsä ja maansa. Suomeen piti luoda kolhooseja.

Ei onnistunut.

Nyt taistelu on alkanut uudelleen. Suomen metsiä hamutaan ja niistä yritetään luoda jonkinlainen ”viher-sosialistien metsäkolhoosi”.

Taktiikka on vain erilainen.

EU:n herrat ja sen viher-sosialistit eivät vielä kykene ottamaan metsien omistusta itselleen. Se on erityisen vaikeaa pohjoismaissa, joissa metsien omistus on kansan omistusta. Se merkitsee sitä, että ihan tavalliset ihmiset omistavat metsää eikä EU pysty konfiskoimaan sitä.

Siksi nyt taistellaan metsän käyttöoikeudesta. EU:n sosialistien ja vihreiden keskuudessa kytee vastenmielisyys yksityistä metsänomistusta, järkevää metsäpolitiikkaa, suomalaista metsäteollisuutta ja yleensä suomalaista elämänmuotoja kohtaan. Metsien käytön kaappamiseksi on siksi luotu erityisiä hallinnollisia instrumentteja.

On luotu sorkkarautoja.

Ensimmäinen sorkkarauta – biodiversiteetti-strategia

Suomen metsiin päästiin käsiksi biodiversiteetti-metsästrategia sorkkaraudalla.

Suomen metsien käyttöön vakavasti kajoava hanke oli EU:n vuonna 2020 hyväksymä ns. biodiversiteettistrategia. Sen muodollinen tavoite oli ”pysäyttää luontokato ja kääntää luonnon monimuotoisuuden kehitys myönteiseksi vuoteen 2030 mennessä”.

Todellisuudessa suunnitelma oli hankala pala meille; turvemaille suunniteltava suojelu merkitsi iskua suomalaista metsäteollisuutta vastaan. Suomen maapinta-alasta noin kolmasosa on turvemaata ja puuvarannosta neljännes sijaitsee turvemailla.

Seuraavana vuonna 2021 komissio hyväksyi biodiversiteettikunnianhimoon liittyvän uuden ”EU:n metsästrategian 2030”. Se kykeni siihen yhteisen maatalouspolitiikan kautta ja Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston kautta sekä tietenkin käyttämällä hyväksi edellisenä vuonna hyväksyttyä ”biodiversiteettistrategiaa”.

Molemmat hankkeet kertoivat siitä, että kun EU ei voi ottaa Suomen metsiä haltuunsa suoraan se haluaa kuitenkin yli-innokkaasti hallinnoida Suomen metsiä ja luoda niistä erityisen ”Viher-sosialistien kolhoosin”.

Kotimaisena päsmärinä tässä prosessissa ovat olleet erityisesti suomalaiset vihreät, jotka pyrkivät vimmaisesti reguloimaan Suomen metsäteollisuutta. On hämmästyttävää seurata sitä kylmäsydämistä fanaattisuutta, jolla nämä pyrkivät suomalaisten metsäomistajien ja suomalaisen metsäteollisuuden kurkulle. Yhteisrintamassa on mukana myös ulkomailta johdettu marxilais-anarkisti vallankumousjärjestö Elonkapina, joka pyrkii ilmeisten laittomuuksien avulla tukemaan suomalaisia ystäviään.

Heidän silmissään kiiltelee unelma Vihreästä Kurjulasta; rappeutuneesta & menneisyyteen vaipuneesta Tuohi-Virsu Suomesta, joissa suomalainen metsä ei olisi enää meidän.

Kotimaisen kuristamisen lisäksi meille sataa hyviä ja vähemmän hyviä neuvoja eteläisistä maista, joissa omat metsät on hakattu pois jo yli 1000 vuotta sitten. Pahinta on se, että EU:ssa on valtavaa halua mestaroida suomalaista metsänhoitoa sekä tiirikoida auki yksityisomaisuuden suojaa, johtuen siitä, että meillä suuri osa metsistä on yksityisten omistuksessa.

Toinen sorkkarauta – ennallistamisasetus

Helmikuun lopussa EU-parlamentti hyväksyi sitten – ikävä kyllä – ennallistamisasetuksen. Ajatus oli kummallinen – sen mukaan Suomen luonto pitäisi palauttaa 1950-­luvulle – Suomi-filmien ja hevosten aikakauteen.

Ne turvemaat, jotka ”Koskelan Jussi” perkasi soista pitäisi nyt sitten tuhota .

Raivaaja-sukupolvien työt vesitettäisiin.

Asia vietiin eteenpäin neuvostolle – sitä käsitellään vielä huhtikuussa ja ennallistamisasetuksen on saatava EU:n jäsenmaiden neuvoston hyväksyntä. Jos taakse ei tule riittävää enemmistöä, käsittely siirtyy kesäkuun EU-vaaleissa valittavalle uudelle parlamentille.

Hanketta perustellaan virkamiesmäisesti a la Timmerman – EU:n liivipuvuissa mahteroivat viskaalit kertovat meille suomalaisille miten ”ilmastokestävyyttä pitää nostaa”, että miten meidän metsiämme pitää hoitaa.

Emmehän mekään neuvo näitä eurooppaherroja siitä miten tulppaanit pitää kasvattaa – älkää tulko meille selittämään miten Suomen metsiä pitää hoitaa!

Hyvä metsänomistaja, metsän ammattilainen ja suomalainen – Suomen metsät voidaan vielä pelastaa!

Sinulla on nyt mahdollisuus kesäkuun vaaleissa valita ehdokas, joka vastustaa ehdottomasti tätä viher-sosialismia ja metsäkolhoosia.

Nyt jokaisen isänmaallisen ja järkevästi ajattelevan on äänestettävä kesäkuun vaaleissa – muuten sinun valtaasi käyttää elokapinan eteenpäin tuuppima viher-sosialisti, joka haluaa muodostaa suomalaisista metsistä kolhoosin.

Jos ennallistamishanke – kuten toivon ja luulen – ei onnistu nyt niin tuleva parlamentti voi äänestää tämän metsien kolhoosi-suunnitelman lopullisesti romukoppaan.

Nyt on toimittava yhteisissä talkoissa ja varmistettava, että Suomen metsät säilyvät kansallisissa käsissä, meidän ja jälkipolvien käytettävissä.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu