Vihkipuhe uudelle puolueelle – KEHREILLE! DE GRÖNKEPULSKA PARTIET!

Rakkaat ystävät! Olemme kokoontunut juhlistamaan tämän miehen – kepun ja naisen – ”vihreiden” – välistä avioliittoa.

Miehen ja naisen avioliitto on mukava ja luonnollinen asia.

Pastorina tiedän, että yhteisen tien löytäminen ei ole kuitenkaan kovin helppo rasti. On etsittävä intohimon sidokset ja kartoitettava mahdollisia tulevia konfliktin aiheita.

Nuoren parin on pystyttävä sovittelemaan; sittenkin kun uutuuden viehätys on hävinnyt. Tulisen ja intohimoisen rakkauden jälkeen tulee kylmä arki.

Te ette ole enää kepu tai vihreät vaan KEHREÄT!  – (ruotsiksi) DE GRÖNKEPULSKA PARTIET  

Yhteinen poliittinen intohimo: huumeet, ääriliberaalisuus, autovihamielisyys, maaseutupenseys ym.

Hyvä Kepu ja Vihreät! Ennen avioliittoa on aina hyvä käydä läpi niitä hyviä asioita, jotka yhdistävät molempia aviopuolisoita.

Teidän yhteisen rakkautenne pohjana toimii teidän molempien pohjaton ääriliberaalisuus. Teitä yhdistää IPCC, woke ja identiteettihömppä. EU on teille molemmille ihan jees. Te molemmat tykkäätte siitä, että rahaa ei jää tavallisille ihmisille taskuun (https://www.is.fi/politiikka/art-2000008827836.html). Köyhyys on kiva juttu.

Ette enää kumpikaan oikein usko vanhoihin arvoihin. Se ei kuitenkaan määritä teitä – te olette niin vapaat näistä vanhoista kodin, uskonnon ja isänmaan arvoista.  

Te molemmat suhtaudutte myös varsin myönteisesti huumeiden vapauttamiseen. Vihreät hyväksyi asian viime vuonna äänin 183-181 ja kepu tullenee hyväksymään nuorten keeppulaisten ajaman kannabismyönteisen julkilausuman Savonlinnassa tänä kesänä.

Se tarjoaa hyvän ideologisen pohjan teidän tulevalle yhteistyölle.   

Luonnonsuojelun asia on todella yhteinen. Kepu aikoo organisoida puoli miljoonaa peltohehtaaria villihanhien syöttöalueeksi. Valtio maksaa 600 euroa/hehtaari tukea, jota sai EU tuista (ts. kun valtio maksoi 6 miljardia ja sai 2 miljardia). Ruuan tuottajien on suunnattava peltohehtaarit lintujen ruuaksi – ei ihmisille.

Myös autokäyttövihamielisyytenne yhdistää teitä. Tässä mielessä teidän auranne yhdistyvät suloisesti ja olette toistenne sylissä kuin sika syltyssä. Kepu on vannonut, että polttonesteiden hinta ei kohoa ja te vihreät olette taas halunneet nostaa sitä valtavasti. Tuloksena on energiaraha – jokaiselle köyhälle maanviljelijälle annetaan 44 euroa.

Tämä valtava rahasumma tullee herättämään sopivaa riemua köyhien maalla-asujien keskuudessa.

Te olette myös sopivasti kyltyneet toisiinne. Inhoatte toisianne aikuisten oikeesti. Kuten kansanedustaja Mikko Savola on todennut, oli virhe mennä yhteen (https://www.uusisuomi.fi/uutiset/hallitustyo-vihreiden-kanssa-oli-virhe-sanoo-keskustan-mikko-savola-kansanedustajan-mitta-alkaa-olla-taynna-tilanne-raastaa-keskustaa/c22f868a-ce14-47d1-8342-50597989679b).

Molemminpuolinen inhonne on kuitenkin väistymässä yhteisen päämäärän – Suomen kansallisen muutoksen tiellä. Murskaamisen riemu yhdistää!

Toivotan Kehreille paljon onnea!

(muistakaa – huumori on tärkeä asia).

+4
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu