Vihreät – isänmaan asialla ei kannata kieroilla!

Kaikki sen tietävät. Jopa asianomaiset itse.

Nyt sen kirjoitti auki myös ihan oikea toimittaja (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8e364046-e482-4f57-b7e8-d0aa1600b84d) Mika Koskinen.

Hän totesi, että ministeri puhuu vihreiden puolesta ns. kaksoiskieltä. Tarkoituksena on kieroilla ja olla sanomatta se mikä on tärkeintä.

Tosiasia on se, että ”vihreät haluaa romuttaa suomalaisen turvapaikkajärjestelmän tavalla, jolla olisi toteutuessaan hyvin kauaskantoisia seurauksia suomalaisten ja Suomen sisäisen turvallisuuden kannalta”.

Ministeri Mikkosen esiintyminen on ollut horjuvaa, epäiröivää ja heikkoa. Eduskunnassa välikysymyksen vastaajana hän oli surkea. Masentava. Kurjinta oli se, että Mikkonen yritti syyttää oppositiota kykenemättä vastaamaan periaatteellisesti siihen: aikooko hallitus puolustaa kansalaisiaan? Kyllä vai ei?

Kaiken kaikkiaan hallitus ei voi pelata kaksilla korteilla.

Kansalaiset ovat huomanneet sen.Vihreän kieroilun.

Setä Arkadia huomasi sen myös. https://www.is.fi/politiikka/art-2000008430888.html

Kysymys kuuluu: onko koko hallitus tämän kieroilun takana?

 

 

+13
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu