Vihreät – varademarit!

Euroopan vihreät ovat nyt suosittuja.

Itävaltalainen ”vihreä vaihtoehto” (Die Grünen – Die Grüne Alternative) istuu nyt Sebastian Kurzin johtamassa hallituksessa konservatiivien eli SPÖ:n kanssa. Kurzin yhteishallitus kansallismielisen vapauspuolueen kanssa on ”adieu”. Se on ammuttu alas ulkomailta käsin keitetyn hämärän skandaalin kautta ja kuopattu ilman seremonioita syvälle itävaltalaiseen multaan.

Saksassa suuri koalitio CDU:n ja sosiaalidemokraattien kesken näyttää kuihtuvan niin, että CDU tarvitsee vihreät tuekseen tulevaisuudessa. Suuret mediat ovat vainunneet tässä tulevaisuuden kuvan: innottomat ja loppuunpalaneet sosiaalidemokraatit korvataan tulevaisuudessa vihreillä. Kyseessä on ainoa mahdollisuus taistella ”äärioikeistoa vastaan”.

Itävallan vihreille pääsy valtaan tapahtui kuin Herran lahjana sillä vielä 2017 kyseinen vihreä puolue oli jo vajonnut pois parlamentista. Media kuitenkin nosti vahvoilla käsillään vihreät ylös ja teki tämän tekemisistä ja pienimmistäkin värähdyksistä haloon. Se sattui sopivasti vuonna 2018 alkaneen ”Suuren Ilmastotaistelun” ja Greta Thunbergin meteorimaisen uran kanssa yhteen.

Vihreät – varademarit?

Vihreiden muuttuminen varademareiksi on eräs suurista poliittisista muutoksista sodan jälkeisessä Euroopassa. Sosiaalidemokraatit ovat menettämässä hegemoniansa samalla kun kansallismieliset voimat ovat kasvaneet joka puolella. Globaalisen talouden voimille kansallismieliset ovat kuitenkin myrkkyä ja siksi vihreistä on tullut valtamedian ”darlinki”.

Heitä tarvitaan. Ja heitä nostetaan.

Kyseinen vihreiden korvaamattomuus näkyi myös Suomen uuden hallituksen kokoamisessa. Vaikka sen parlamentaarinen voima on suhteellisen vaatimaton, on sen poliittinen painoarvo paljon suurempi. Siitä on tulossa myös Suomeen välttämätön hallituspuolue kuten ruotsalaisesta kansanpuolueesta. Vihreät käy nyt kaikkeen.

Miksi?

Syy tähän muutokseen on, että vihreistä on tullut salonkikelpoinen puolue.

Vihreät eivät enää lukitse itseään Koijärven traktoreihin tai vastusta ydinvoimaa.

Päinvastoin: vihreät on nyt ydinvoimapuolue. Ydinvoima on heidän mukaansa ainoa mahdollisuus pelastaa maapallo pahalta hiileltä. Ja ”ekologinen” tuulivoima kuuluu ajaa läpi häikäilemättömästi paikallisten asukkaiden mielipiteitä kuuntelematta ja luontoarvoista välittämättä.

Vihreät ovat valmiita myös luopumaan muistakin ikävistä mielipiteistään, jotta olisi mahdollista taistella ”äärioikeistoa” vastaan. On hyvin mahdollista, että meilläkin keväällä suunniteltavaan energiapakettiin tehdään muutoksia, joiden mukaan pahana saastuttajana pidetty turpeenpoltto onkin ok. Samoin vihreät ei todella puutu glyfosaatin levittämisen ongelmiin tai etsi Suomelle ekologista maatalouden mallia. Yhteisen hyvän takia on löydettävä kompromissi!

Vihreä arvovihamielisyys: kaikki palasiksi!

Mitä arvoja vihreät sitten ajavat, jos vihreiden tärkeimmät olemassaolon syyt kuten luonnonsuojelu ovat hävinneet? Ideologian hoitaminen on astunut asioiden hoitamisen sijaan ja kulttuuri- ja teknologiamuutoksen tavoittelu oman maan puolustamisen sijaan?

Näyttää siltä, että vihreiden arvoliberalismiin kuuluu arvovihamielisyyttä. Arvovihan kohteena ovat 1) perinteiset suomalaiset arvot ja 2) toiset suomalaiset.

Tämä sopii globalistiselle taloudelle erittäin hyvin. Liberaalien arvojen puolustaminen kuten tasa-arvon ja henkilökohtaisen vapauden tai yksityisomaisuuden ja -oikeuksien puolustaminen on vihreillä nyt niin kovasti out. Vapaudet vain vahvistavat toksista patriarkaalista yhteiskuntaa! Siksi nyt ei tarvita vapauden arvoja – tarvitaan kovaa vihreää kättä!

Liberaalien arvojen tilalle on tullut taistelu kaikkia traditionaalisia arvoja vastaan. Kun katsotaan nuorten vihreiden toiveita tulevaisuuden yhteiskunnasta, niin nähdään merkillinen dystopia (https://www.vihreatnuoret.fi/vaaliohjelma/).

Arvoton vihreä kauhula

Vihreiden nuorten ihanneyhteiskunta on paikka, jossa tavallisia ihmisiä verotetaan henkihieveriin saakka haittaveroilla. Autoilu on siellä kielletty ja lihavero on todellisuutta. Metsiä ei hakata sillä metsät ovat maailman hiilinielu. Fossiilisia energialähteitä ei enää käytetä (mikä merkitsee öljylämmityksen lopettamista verotuksella). Joka niemeen, notkohon, saarelmaan on rakennettu valtava infraäänillä lähiasukkaat sairastuttava tuulivoimahäkkyrä ydinvoimalaverkon täydentämiseksi. Kestävän yhteiskunnan rakentaminen merkitsee selkosuomeksi sitä, että maaseudulla asumisesta tehdään vaikeata. Taajamissa ihmisten on asuttava ”tiivistetyissä” kerrostaloissa ja öljylämmitys lopetetaan. Samalla omakotiasujien elämästä tehdään helvettiä pakottamalla nämä tekemään jatkuvia ”energiaremontteja”.

Kunnissa tämä merkitsee hiilineutraalisuuden tunkemista ihmisten kurkusta alas. Selkosuomeksi tämä merkitsee 30 % kalliimpia rakennuskustannuksia. Kaikki ”hiilineutraalisuus” kelpaa, kunhan se aiheuttaa riittävästi kuluja: jopa umpiälyttömyydet kuten ”hiilineutraali betoni”. Valtion tasolla Suomen on myös pulitettava päästökauppamiljardeja kehitysmaihin (korruptioon?). Ainoa positiivinen asia nuorten ohjelmassa on se, että halutaan lisää kaupunkielämiä (rottia?).

Eläimistä siis tykätään mutta ei kaikista eläimistä: maaseudulla lehmien pitäminen on kamalaa, niiden pierut pilaavat ilman.

Lopuksi poistetaan köyhyys antamalla kaikille ”kansalaispalkkaa” laskien eläkkeet ja työttömyyskorvaukset sen mitättömälle tasolle.  Ja tietysti rasismi pynnähtää rikoslakiin yhdessä hiilitullien kanssa. Ketään ei saa palauttaa, olipa tehnyt mitä rikoksia hyvänsä ja valehdellut kuinka paljon vain Suomen viranomaisille

Nämä vaatimukset tulevaisuuden vihreiltä kertovat puolitotalitaristisesta yhteiskunnasta, jossa ei näy tasa-arvoa, ei ole henkilökohtaisen vapautta tai keskiluokan yksityisomaisuutta. Kyse on länsimaisten arvojen vastaisesta taistelusta, joka tulee muuttamaan sen Suomen, jossa me elämme aivan toisenlaiseksi – painajais-Suomeksi.

Konservatiivien ja vihreiden avioliitto: globalismin taivaassa julistettu!

Mutta miksi nimenomaan ns. wanhat konservatiiviset puolueet rynnistävät halaamaan ja kosimaan heitä?

Miksi niiden omat ohjelmat ja lausunnot ovat yhä vaikeammin erotettavissa vihreistä vastaavista?

Epäilen, että wanhat konservatiivit edustavat valekansallismielisinä suurempaa valhetta kuin vihreät, ovat samojen globalististen voimien palveluksessa.

Siksi ne soppii yhteen!

Jo hahmottuneet eurooppalaiset konservatiiviset liitot ja meikäläiset helsinkiläismalliset konservatiivis-vihreät allianssit sopivat mainiosti toistensa kanssa samaan punkkaan. Yhdessä ne ovat vain uusi verhoilu yhä syvenevälle ja synkkenevälle vanhalle linjalle, joka vääjäämättä jauhaa Euroopan kansalliset kulttuurit ja kansalliset valtiot betoni-EU:n rakennuspalikoiksi.

Onneksi on PS – se on myötätunnon puolue!

Myö pannaan hanttiin!

Arto Luukkanen (ps).

Varakansanedustaja

Järvenpää

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu