VOIHAN YELLI! – onneksi ensi huhtikuussa voi äänestäjää himoverottajat pois!

Suomessa yrityksen perustaminen ja sen pyörittäminen vaatii supermiehen tai naisen voimia, lehmän hermoja ja miljonääritaustaa.

Ongelmana on vain se, että suurin osa yrittäjistä ei omista miljoonaa euroa. Ja että kaikista kirjanpito-ohjelmista, hyvistä auttajista ja asiantuntijoista huolimatta yrittämisestä on tehty perusteissaan ”puolilainsuojattoman” toimintaa.

Tällä tarkoitan sitä, että yrittäjän verotus ALV:it ja eläkevakuutusjärjestelmät perustuvat siihen sanomattomaan ajatukseen, että yrittäjä on jonkinlainen riistäjä ja hyötyjä, jota pitää mankeloida ja tiristää koko ajan.

Loppujen lopuksi se tulo, joka jää käteen on kovin vähäinen ja kovan työn takana.

Ajatuksena on: toisin kuin palkkatyöläinen sinun pitää olla byrokratian rattaiden mehuisa sitruuna, jota puristellaan joka käänteessä. Ei ole ihme, että moni lopettaa pian. Puna-vihreän hallituksen idea on – hankittu euro ei ole sinun.

Uusi YEL-uudistus on merkittävä harppaus neuvostolaisen yritysverotuksen alalla. Puna-vihreä hallitus on kaikessa luokka-viisaudessaan ja proletaarisuudessaan säätämässä seuraavaa:

*vaikkei sinulla ole liikevaihtoa niin maksut pitää maksaa!

*uudessa YEL-järjestelmässä säästetyt rahat ”katoavat vakuutukseen”.

Nykyisellään systeemillä yrittäjä on velvollinen maksamaan yrittäjän eläkemaksua, kun työtulo on 8 262 euroa vuodessa, eli noin 690 euroa kuukaudessa. Maksun suuruus on 24,1 prosenttia niin sanotusta työtulosta. Yrittäjä on pyrkinyt tietysti alivakuuttamaan itsensä sillä kyseessä on ylimääräinen maksu, josta ei tulevaisuudessa saa suomeksi sanottuna hytsyn mytsyä.

Uudistuksen myötä yrittäjien työtulo sidottaisiin alan mediaanituloihin ts. virkamies lätkäisee sinulle maksut oletettujen keskitulojen mukaan. Vaikka ei mitään liikevaihtoa olisikaan.

Kyseessä on loistava neuvostolainen keksintö. Vallankumouksen jälkeen vuonna 1917 bolshevikit pitivät yksityisiä yrittäjiä loiseläjinä ja luokkavihollisina. Niitä piti tiristää ja näille määrättiin silmämääräisiä veroja aina 120-200 % saakka. Sillä omistaja oli verenimijä, joka jotenkin aina oli impannut kansan omaisuutta itselleen ja kätkenyt sitä. Kun 200% veroja ei voinut maksaa kyse oli vastavallankumouksellisesta toiminnasta ja sen jälkeen Tsheka hoiteli sinut. Uusi neuvostovalta takavarikoi omaisuutesi aina alushousuja ja talvitakkia myöten.

Hyvä yrittäjä! Koeta jaksaa! Ensi huhtikuussa on vaalit! Äänestetään nämä himoverottajat pois hallituksesta!

+9
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu