Wanhojen puolueiden unelmat korruptiosta haihtuvat aluevaaleissa

Aluevaalit lähestyvät ja useissa paikoissa entinen maaseudun mahtipuolue ryntäilee ahdistuneena.

Unelmasta ei tullutkaan totta – vaan ihan ”rotta”.

Entisen maaseudun mahtipuolueen suuresta unelmasta näyttää jäävän vain raamit kaulaan. Kannatus murenee eivätkä ihmiset enää usko tyhjiä lupauksia.

Samoin virkamiesten teettämät versiot ns. hyvinvointialueiden hallintosäännöistä ovat päässeet julkisuuteen. Ne ovat tylyjä.

On paljastunut, että useissa paikoin entinen maaseudun mahtipuolue ja sen virkamiehet haluavat näistä valtuustoista mahdollisimman vähän kokoontuvia ”neuvostoparlamentteja” – se todellinen valta aiotaan keskittää leikkauslistoja laatineille virkamiehille ja omille satraapeille.

Pahinta on kuitenkin se, että useissa paikoin puolueiden väliset neuvottelut ns. ”demokratiarahasta” ovat pysähtyneet tai jumissa. Perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit eivät hyväksy tätä korruption korkeaa veisua.

Tästä vimmastuneet wanhat puolueet ovat heittäneet korruptiota vastustavat puolueet pois soten esivalmistelusta – rangaistaanpa vähän noita pooppulisteja kun kehtaavat paljastaa meidän suunnitelmamme! Ei siitä voi puhua ennen vaaleja!!!!

Korruptio-sotelle on kuitenkin vastakohta.  Sen nimi on Puhdas Sote.

Suomi tarvitsee puhtaan soten. Korruptio ei sovi Suomeen. Jätetään se sinne suomettuneeseen historiaan!

Onneksi kansa voi pysäyttää kepun ja sitä seuraavan poliittisen ottopojan – kokoomuksen – suunnitelmat vaaleissa.

Jätetään ne ns. ”demokratia-rahat” veronmaksajille! Palvelut lähelle! Paloauton pitää tulla palopaikalle nopeasti! Nopeaa hoitoa! Laadukasta lähierikoissairaanhoitoa, lisää panostusta todella vaativaan erikoissairaanhoitoon (elinsiirrot, vaativat syöpähoidot ym.) ja ennen kaikkea hoitajien pitää puhua supisuomea! Sairastunut ihminen osaa harvemmin englantia, esperantoa, urdua tahi akkadia.

Ja ennen kaikkea – jätetään se korruptio sinne maalaisliitto-historiaan!

ps. Kaiman esille tuoma argumentti paljastaa se ratkaisevan asian, joka erottaa puna-vihreän Saarikon-Marinin hallituksen (ottopoika kokkarit) ja perussuomalaiset toisistaan.

Arvomme ovat erilaisia.

Me perussuomalaiset emme halveksi vanhempia sukupolvia, me emme lällättele heille, me arvostamme sitä työtä, jonka he ovat tehneet isänmaalle. On ihmisoikeus, että heidän ensihoitajansa, sairaanhoitajansa ja lääkärinsä puhuvat supisuomea (tahi ruotsia). Tässä on meidän arvopohjamme. Kyse on myös potilasturvallisuudesta. Ihmisen hengestä ja terveydestä.

Puna-vihreän Saarikko-Marinin hallituksen arvopohja on taas mammona ja sen palvonta. Sekä tietysti walta.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu