YLE: keskustelu perussuomalaisen kanssa tartutti koronan?

Yle levittää nyt uutista, jossa vaalitilaisuuksissa käyminen tartuttaa koronan (https://yle.fi/uutiset/3-12251369).

Uutinen on hämmästyttävä ja tarkoituksenmukainen. Onko näin, että Yle ei halua äänestysvilkkauden nousevan?

Jos näin on niin ollaan banaanitasavallan tasolla. Laillisuus ja laillisen yhteiskuntajärjestelmän perusteet ovat vaarassa.

Onko tosiaan näin, että entinen maaseudun mahtipuolue haluaa sabotoida vaaleja kun sen ehdokasmäärä romahti tahi jopa peruuttaa vaalit? Ehdokkaiden määrähän keepulla oli todellakin jotain muuta kuin ”rapiat 1500”.

Kepu annosteli tapansa mukaan totuutta varsin säästeliäästi.

Ehkä Ylen vaalikampanjointi ja vaaliohjailu saa aikaan seuraavan uutisen. Mukailen nyt tätä edellistä uutista.

Otsikko: ”PS:n ehdokkaiden katsominen on johtanut koronaan, ahdistukseen ja demokratia-fantasioihin”

”Etelä-Savossa on havaittu, että erityisesti perussuomalaisten vaaliteltalla pysähtyminen on liittynyt koronan leviämiseen. Jos  on keskusteltu ystävällisesti niin korona, visvasyylä, napanöyhtä, ruusu ja hypokondrio on tarttunut aivan varmasti.

”-käytännössä on erehdytty keskustelemaan persun kanssa ja vaihtamaan kuulumisia. Siitä on seurannut fataali korona, joka on luotettavasti jäljitetty ja samalla myös todettu, että ihminen on menetetty hyvisten leiristä” – totesi alilääkäri Humppa Kurnula alistuneena.

Kurnulan mukaan pelkkä katse harhautunut katse perussuomalaisten vaalitelttaan, ystävällinen sana naapurin kanssa tai vääränlainen ajatus on johtanut omikrontartuntaan.

”-onneksi käsidesi ja huolellinen mielen tyhjentäminen auttaa kovasti. Järkeily tai itsekseen oleminen on pahentanut tilannetta…hurjimpien tietojen mukaan katsekontakti on johtanut liittymiseen perussuomalaisiin.” järkeili Kurnula.

 

+2
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu