Ylen Wokestoliitto kaatuu pian – oletko valmis?

Jokaiselle ymmärtäväiselle on selvää, että Ylen toimintaa ja sen budjettia tullaan muuttamaan piakkoin.

Laitan tähän muutamia yksityisiä ja vapaita yleveronmaksajan fundeerauksia. Ne ovat ajatusjumppaa ja keskustelun avaamista varten. Näkemykseni ovat tietysti hyvin subjektiivisia ja syntyneet näin sunnuntai-iltapäivän aikana. Älköön niistä kukaan pahentuko. Ne edustavat vain minun ajatteluani.

Lähtökohtana on: Ylen Wokestoliitto nykyisenä tiedostavana ”reporadiona” kaatuu pian. Miksi: kun rahat eivät riitä.

Ei ole varaa. No money.

Ylen rahoitus pitää avata sillä kyseessä on valtion apuun perustuva järjestelmä. Veronmaksajalla on oikeus saada parasta katetta rahoilleen.

Wokestoliiton rahavarat on siksi avattava – mene, mene tekel ufarsin!

Verorahoilla on tuotettava hyvää, monipuolista ja korkealaatuista journalismia.

Ylen hyvä

Todettakoon näin aluksi, että Ylessä on paljon hyvää. Siellä on erinomaisen hyvää radiotoimintaa, musiikkiohjelmia ja kulttuuri-ohjelmia, joiden kokeneet toimittajat loistavat ammattitaidollaan. Musiikkimakuja on monia ja kaikille pitää antaa mahdollisuus. Urheilua on kiva katsella ja kuunnella. Samoin ulkomailta tapahtuvat ostot ovat joskus helmiä (Nuori Morse ym.) Eläindokumentit kiinnostavat aina.

Ylessä on myös potentiaalisesti hyvää toimintaa. Paikallistoimitukset – mikäli he suvaitsevat nousta istuimiltaan jotain toimittamaan – ovat hyviä. Alueellisten ohjelmien mahdollisuudet ovat rajattomat ja jos on valittava ”hömppäohjelmien” tai alueellista ohjelmien välillä niin valinta on selvä. Niiden olisi vain oltava aktiivisempia ja uteliaampia omalla alueellaan.

Ylen huonot

Ikävintä Ylen toiminnassa on sen tylsistyttävä ja tyhmentävä wokestus.

Erityisesti television puolelle on päässyt pesiytymään ns. uusi toimittajien cabal, joka möyrii aktiivisesti ns. ilmiöjournalismin asialla – yksisilmäisen puolueellisesti ja täysin ideologisesti.

Heihin verrattuna entinen radikaali Ruben Stillerkin on virvoittava infon lähde.

Näiden Ajatusten Pasilanmäkien – näiden suurohjelmien ja vuosisatais-uutisjuttujen kulma on aina sama: ilmastonmuutos-nynnynnyy, äärioikeistosiellä-ja-täällä-nynnynyy, vihreä-siirtymä-ohhohoo, fasisteja Pattijoella ja Sevettijärvellä-hohhoijaa. Ville on kiva, Maria on kiva, Sanna se se vasta on kiva ym.

Jos Suomella olisi loputtomasti rahaa me voisimme avata jonkun ”kyldyyrikanavan” tälle alamittaiselle wokemakkaralle – kaikille näille: palefakeille, janeroloille, suvi-anarkisti-auvisille, ilkkakiveille (huom. ei sukua eikä kykyä Aleksis Kivelle), plagiaattorimarioille, miisoille-ja-maaoille, elämysasiantuntijaraakkeleille, ja tietysti aina niin hienotunteiselle Kaarina Hazardille. Vieläkin ihailen sun juttua Toni Halmeen kuoleman jälkeen! Miten osasitkin sanoa niin kohalleen?

Mutta kun ei ole rahaa niin näiden toimittaja-oletettujen on nyt mentävä liehumaan vapaan järjestötoiminnan kentälle. Siellä vapaana kansan rahoista he voivat toteuttaa omia visioitaan ihan rauhassa. Kasvakoon heille iso ja valtava rahapuu!

Toinen ikävä asia on se, että vaaleissa on peto päästetty irti ts. vihreät on päästetty melskaamaan Ylen vaalikoneiden algoritmeissa. Isolla rahalla luotiin johdatteleva, puolueellinen ja ideloginen kone, joka suolsi vihreää puppua.

Joko olisi NL/Venäjä-lustraation aika?

Toivon myös hartaasti, että Ylessä suoritettaisiin aktiivisesti ja reippaasti 1990-luvulta tekemättä jäänyt lustraatio. Kaikki Neuvostoliitto/Venäjä hyvät toimittajat on nyt päättävästi laskettava eläkkeelle. Kaikki nämä nykyisen putinismin ihailijat: hei, hei! Venäjän pitää maksaa oma propagandansa itse!

Eli odotetaan hyvää! Se alkaa kun äänestät 2.4.2023.

Muistakaa äänestää! Saadaan Wokestoliitto nurin. Päästään osaksi länsimaista journalismia! Pois siitä itämaisesta uutistoimisto tass-journalismista.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu (Keskiuusimaa),
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelin taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua! Niin...ja koko Suomesta. Pidetään maa itsenäisenä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu