Ylessä vehkeilee ”salapersujen salaliitto”?

 

Puoliavoin kirje Ylen pääjohtajalle

Presidentti Kekkosta mukaillen totean: ”s**tanan tunarit”.

Tänä aamuna Yle päästi kaikesta ennakkosensuurista, huolellisesta masinoinnista ja ohjaamisesta huolimatta läpi jutun, jossa kerrotaan, miten Saksassa, Ranskassa, Espanjassa ja Italiassa odotetaan innokkaan hyväntuulisesti EU:n tukipakettia ja hienokseltaan ihmetellään sitä miksi Suomi on niin nihkeä maksaja (https://yle.fi/uutiset/3-11920246).

Moka ennen äänestystä!

Hirveä vahinko! Järkyttävä epäonnistuminen? Piileskeleekö Ylessä jokin ”salapersujen salaisista salaisin salaliitto”? Toimiiko Ylessä vielä toksisen patriarkalismin edustajia tai asiajournalisteja? Onko kaikesta ”kampaamisesta” huolimatta taloon jäänyt kaksinaamaisia toimittajia, jotka edessäpäin tunnustavat ”Arvon” ja ”Pohjan” mutta salaisesti sydämessään kaipaavat takaisin Impivaaralaiseen idylliin? Onko tämän kaiken takana vihollisen käsi? ”Onko tämä sattumaa” kuten toveri Stalin totesi sattuvasti 1930-luvulla?

Tuhoisinta tässä jutussa oli se, että sen kärki kääntyi itseasiassa keskiviikkona tapahtuvaa äänestystä vastaan. Ihmiset saattavat ajatella, että ”sehän on nyt ihan tyhmää maksaa liikaa”. Kansalaisille saattoi tulla mieleen luvaton ja väärä ajatus siitä, että hyväksyessään EU-”tukielimen” Suomi tukee Espanjan 4-päiväisen työviikon käyttöönottoa, ym.

Miten te tupeksitte kaiken niin lahjakkaasti? Ja viime metreillä?

Tällainen moka kaiken sen jälkeen mitä on tehty?

Eikö äänestyksen puolesta ole tehty kaikki? Eikö yleisön eteen ole heitetty kasaa suomalaisia talousvaikuttajia, jotka ovat rummuttaneet raivoisesti EU:n tukipaketin puolesta? Turhaanko paketin puolesta nostettiin esille Talvisota ja sen uhrit? Onko Hannu Hoskosta ja muita kepun epäilijöitä pidetty pimennossa ja ilman haastatteluja ihan turhaan? Eikö ole esitetty väitettä, että kansalaisten nihkeyden takana on Ylä-Voltan, Venäjän ja Abessianian maksama trollikampanja tai että siellä se äänekäs vähemmistö hölisee? Eikö ole esitetty, että jos äänestetään väärin niin Kiina miehittää Suomen? On tehty sitä ja tätä ja on hälytetty Tytti, Jutta ja Korson vapaapalokunta Suomeen äänestämään oikein?

Nyt sitten ihan viime metreillä töpeksittiin ja päästettiin sensuurista lävitse tällainen juttu?

En ymmärrä? Kuten toveri Stalin on todennut, sillan tai tehtaan rakentamiseen voi mennä vuosikausia mutta se voidaan menettää mikäli joku vihollinen agentti sabotoi sen. Onko niitä vielä Ylessä? Onko tässä takana viekkaan persuvihollisen käsi?

Ehdotus toimenpiteeksi!

Ei askeltakaan enää taaksepäin! Ни шагу назад! Toimittajien luotettavuutta on koeteltava yhä uudelleen. On varmistettava, että taloon ei jää yhtään vanhanaikaista asiajournalistia vaan ainoastaan agendajournalisteja, jotka haluavat tehdä juttuja ”ilmiöistä”!

On alleviivattava kuten eräs toimittaja riemuiten kerran totesi televisiossa, että toimittaja on vaikuttaja! Vanhanaikaista ajatusta faktojen tarkistamisesta, moniarvoisuudesta, porvarillisesta liika-suvaitsemisesta, asioihin keskittymisestä ja taustojen kartoittamisesta on vastustettava!

Lopuksi! Ennen äänestystä ei enää yhtään tällaista kämmiä!

Muuten se tuoli alkaa heilua!

+20
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu