(Perus)suomalainen rasisti..?

Kun olen viime aikoina kommentoinut etupäässä Petteri Ritalan rasismi-vihapuhe kirjoituksia, jotka ovat pääsääntöisesti kohdistuneet perussuomalaisiin tai heihin, joilla on joitakin samoja näkemyksiä tiettyihin asioihin, niin haluan selventää omia mielipiteitäni.

Tuo artikkelin otsikon on tarkoitus kuvata tavallista suomalaista, joka voi olla perussuomalainenkin.

 

Suhtaudun maahanmuuttoon kriittisesti, sillä

  •  haluan vaalia suomalaista kulttuuria, sen perinteitä, tapoja ja   arvoja
  • olen huolestunut, koska isoihin asutuskeskuksiin muodostuu  maahanmuuttajataustaisten omia (etnisiä) lähiöitä lieveilmiöineen
  • suhtaudun islam-uskoon ja moniin sen oppeihin ja tapoihin hyvin varauksellisesti
  • maahanmuuttajaväestön työllistyminen on heikkoa ja iso joukko heistä elää sosiaalitukien avulla
  • ymmärrykseni mukaan turvapaikan hakeneiden joukossa on merkittävä joukko tulijoita muilla kuin turvapaikkaperusteilla
  • emme kykene ilmeisesti rasismin pelon ja poliittisten mielipiteiden takia toimimaan isännän lailla eli kertomaan puhein ja teoin riittävän selvästi mikä on täällä oikein ja mikä väärin sekä mitkä ovat kotimaassamme noudatettavat tavat.

 

Tulemme kuitenkin tarvitsemaan ulkomaista työvoimaa.  Työperäinen maahanmuutto tulisi hoitaa suunnitellusti ja hallitusti.

Tämän lisäksi näkisin, että meidän tulisi ottaa vastaan (aitoja) pakolaisia kantokykymme mukaan ja huolehtia heidän kotoutuksesta ja työllistymisestä.

 

Oletan, että moni suomalainen on ihan aiheestakin huolestunut maahanmuutosta ja allekirjoittaa edellä mainittuja asioita. Minun mielestäni minä ja he eivät ole rasisteja. Heidän puoluekantansakin voi olla aika laidasta laitaan.

Ja kun näitä asioita tuodaan esiin ja ne torpataan eri tahojen toimesta, niin se vihastuttaa monia. Siitä valitettavasti sikiää myös eri tasoista vihapuhetta…

 

Koen tulevani tällä kirjoituksella kuulluksi ja lopetan persu-/rasismi-/vihapuhekirjoittelun omalta osaltani enkä tule vastaamaan tämän artikkelin mahdollisiin kommentteihin.

 

Koitetaan pitää yhtä isänmaassamme ja ei hajaannuta eripuran teille!

Pro Patria.

artoollikainen

Tavallinen vapaalle jäänyt IT-alalla työskennellyt mies, joka toimii nyt kaupallisena kalastajana (ex-sivutoiminen ammattikalastaja). Isänmaa ja suomalainen kulttuuri lähellä sydäntä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu