Suomea koijataan – kuka koijaa..?!?

Bioversideetti, ennallistaminen, voisiko olla luokkaa 1 mrd..?

Hiilinielut, voisiko olla 5 mrd about vai tehdäänkö tarkistuslaskenta vaikka Greenpeacen ja kaima-Ollikaisen avustamana ettei vaan mene alakanttiin..?

Vihreä siirtymä, piikki auki!, tämä on must ja ei välitetä, että monet tahot lisäävät samalla hiilivoimaa, Suomen pitää olla kunnianhimoinen, sanovat NN:t!

Uusiutuvat, etunenässä tuulivoima, on in leveysasteestamme ja tuulista niin välittämättä – se korvaa pahat fossiiliset vaikka ei tuulisikaan ja myös talviaikaan paukkupakkasilla! Se viimeistelee myös kansallismaisemamme niin maalla kuin merellä.

Lämpeneminen on ihmisen toiminnan ja hiilidioksin syytä vai onko globaali lämpeneminen myös muusta johtuvaa (jälkimmäinen kerettiläistä ja tuomittavaa denialismia!)

Merien pinnat nousevat kun jäätiköt sulavat, nousu on ollut 2000-luvulla 22 vuoden aikana peräti x cm

Jos pallon lämpötila nousee (ja se noussee) yli vielä 1.5 C (noussut vuodesta 1880 0.85 C), niin olemme kusessa(?)

Ja kun pallon lämpötila nousee vielä yli tuon 1.5 C, niin tarvitsemme vielä kunnianhimoisempia toimia ja joudumme maksamaan ja tekemään vielä lisää toimenpiteitä…

Väestönkasvu globaalisti ei tarvitse keppiä eikä porkkanoita – on sivuseikka ravinnon, asutuksen, luonnon ja ilmaston osalta.

 

Energiakriisi päällä, kansalaiset tiukilla, siitä huolimatta pitää olla ilmasto- ja luontoasioissa kunnianhimoisempi(?) kuin EU edellyttäisi, sanovat NN:t.

 

Niin, kysymykseen kuka koijaa – EU, Suomen mepit, IPCC, ilmasto- ja luontopaneelit, Sitra, Luke, nykyhallitus, vihreät, kokoomus vai onko ihan joukkopsykoosi..?

 

Jos on yhtään järkeä ja voi sitä vielä käyttää, niin hold your horses, toivoo kansalainen.

artoollikainen
Sitoutumaton Espoo

Tavallinen vapaalle jäänyt IT-alalla työskennellyt mies, joka toimii nyt kaupallisena kalastajana (ex-sivutoiminen ammattikalastaja). Isänmaa ja suomalainen kulttuuri lähellä sydäntä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu