Uutta kaupunkia rakentamaan!

Vuoden 2009 alusta kuntarajat vaihtuvat 99 kunnassa ympäri Suomea. Niin myös kotikunnassani Vammalassa, jossa kunnallisvaalit käydään uudessa Sastamalassa neljän vanhan kunnan alueella. Nyt tärkeintä on löytää yhteinen tahto, jolla teemme Sastamalasta vetovoimaisen ja halutun asuinpaikan.

Kuntaliitos ei ole itsetarkoitus, vaan tapa järjestää kuntalaisille tärkeät palvelut laadukkaasti ja tehokkaasti. Sastamalan on oltava hyvä ja turvallinen paikka asua niin lapsille, nuorille kuin ikäihmisillekin.

Siksi me tarvitsemme laadukkaita liikunta-, kulttuuri- ,koulutus- ja hoivapalveluita. Työllisyys on Sastamalassa maan huipputasoa. Siitä saavutetusta edusta on pidettävä kiinni edistämällä yrittäjyyttä ja panostamalla koulutukseen.

Olen kunnallisvaaleissa ehdokkaana Sastamalassa. Toivon, että kerrot minulle ajatuksiasi kuntalaiselle tärkeistä asioista. Mielelläni vastaan myös kysymyksiin.

Rakennetaan yhdessä Sastamalaa!

artosatonen
Kokoomus Sastamala

Kansanedustaja Arto Satonen (kok)
Julkaisen valittuja - erityisesti työvoimaa ja taloutta koskevien - tekstejäni tässä Uuden Suomen blogissa.
Varsinainen blogini - jossa käsittelen myös muita aihepiiirejä - jatkaa edelleen omilla sivuillani osoitteessa www.satonen.fi/blogi.
Odotan innolla kommentteja ajatuksistani ja keskustelua eri paikoissa - ja totta kai myös rakentavaa kritiikkiä!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu