Ajokortti uudistus

Nyt on keksitty hieno keino parantaa liikenneturvallisuutta muuttamalla C-ajokortin koulutusta. Syksyllä kortin saanti vaikeutuu, kun pitää suorittaa ammattitutkinto. Kaikkea tämä suuri ja mahtava EU keksii meille. Tämä uudistus tuskin parantaa liikenneturvallisuutta, saatikka helpottaa kuskien saantia. Nämä ”kympin tunti” työpaikat ei kaipaisi yhtään lisää haasteita työntekijöiden saamiselle.

Kuljetusliikkeillä ei varmasti ole resursseja laittaa tulevia kuskeja koulunpenkille ja jos laittavat niin kuljetusten hintaanhan nämäkin vaikuttavat ja sitä kautta ruoan hinnan kallistumiseen, koska lähes kaikki kauppoihin tuotavat ruoat tuodaan kuorma-autoksi rekisteröidyllä ajoneuvolla.

Entäs sitten ”pakut” jotka painaa yli 3500kg niitä on tullut markkinoilla entistä enemmän. Tämä uudistus tuskin helpottaa näiden autojen myyntiä.

EU kiristää entisestään nuoraa autotehtaiden ja tavallisten ihmisten kaulalla.

artsin

Suorasanainen, rehellinen ja eläinrakas 41v turvallisuusalan ammattilainen Helsingistä. Harrastukset, Sopimuspalokunta, geokätköily ja matkailu Perheeseen kuuluu vaimo ja 1 kissa. Olen toiminut pitkään Vantaan poliittikassa, nyttemmin muuton jälkeen homma jatkuu Helsingin puolella Työskentelen järjestyksenvalvojana ja vartijana. Luottamustoimia on: Maunulanseudun demarit ry Varapuheenjohtaja Talonyhtiön hallituksen jäsen Vapaapalokunnan hallituksen jäsen, varustevastaava Turvallisuusalan Uudenmaan ammattiosaston hallituksen jäsen, mökkivastaava Twitteriin koitan päivitellä tuoreimpia ajatuksia politiikasta @artodahlman Facebook @portsarinpoika instagram: @artodahlman

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu