Keskustalainen vai perusuomalainen

Kirjoituksiini ja kommentteihini liittyen minulle on tullut epäilys siitä että enkö olekaan keskustalainen vai onko minusta tullut perussuomalainen.
Kirjoittaessani Puheenvuoroon ajatuksiani ja mielipiteitäni olen kuvitellut, että minulla on sananvapaus mielipiteilleni. Näin ei ilmeisesti ole ainakaan niiden kommentoijien mielestä, jotka syyttävät minua mm. persuksi. Nämä itseään sananvapauden puolustajina pitävät ”keskustahenkiset” ja jopa keskustan jäseneksi tunnustautuvat eivät sallisi minun kertoa mielipiteitäni julkisesti. Eräs puhdasoppinen keskustalainen jopa haluaa, että minut erotetaan keskustapuolueen jäsenyydestä.

Myönnän arvostelleeni puoluettani viherpunahallituksen apupuolueeksi lähtemisestä kuten moni muukin keskustalainen. Puoluejohto ei korviaan lotkauttanut rivijäsenten arvostelulle ja viherpunahallituksen pystyssä pitävänä apupuolueena oltiin koko vaalikausi. Se aiheutti kannatuksen romahduksen ja johti kuvitelmiin kannatuksen noususta oppositiossa vihervasemmiston seurassa. Oppositiossa on syytetty Orpon hallituksen aiheuttaneen maallemme vuodessa ennennäkemättömät vahingot taloudessa velkaantumisessa ja työttömyyden hoidossa. Se ei tietenkään oppositiolle riitä vaan maalitauluiksi on otettu pääministeri ja perussuomalaiset ministerit. Kun hallitusta vastaan esitetyt lukuisat epäluottamuslauseet eivät ole tuottaneet toivottua tulosta on epäluottamuksen kohteeksi otettu ministeri Rydman. Sekään ei tuottanut tulosta koska Rydman sai enemmistön luottamuksen tänään suoritetussa äänestyksessä.
Mitähän oppositio seuraavaksi keksii!

Kirjoitukseni otsikkoon liittyen olen täysverinen keskustalainen. Se että olen kritisoinut kirjoituksissani perussuomalaisia ministereitä ja kansanedustajia syyttäneiden kirjoittajien rasistisia vihakirjoituksia jo vuoden kestäneen ajojahdin ajan ei ole saanut eikä saa minua vaihtamaan puoluettani ellei sitten keskustalaisena esiintyvän esittämä vaatimus minun puolueestani erottaminen johda hänen toivomaansa erottamiseen.

Arvo Tammela
Keskusta Laukaa

Eläkeläinen vuodesta 2003 lähtien.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu