”Valtiolliset” hautajaiset Vesa-Matti Loirille

Tänään julkaistun uutisen mukaa pääministeri Sanna Marin osallistuu Vesa-Matti Loirin siunaustilaisuuteen.  Siunaustilaisuuteen osallistuu myöskin kulttuuri-ja tiedeministeri Petri Honkonen.  Tuntuu ihmeelliseltä. Aikanaan vatuloitiin järjestetäänkö Loirille valtiolliset hautajaiset. Päätökseksi tuli ettei järjestetä.

Nyt siunaustilaisuuteen osallistuu peräti pääministeri ja vastuuministeri. Ihmettelen pääministeri Marinin halukkuutta. Hän ei nähnyt tarpeelliseksi osallistua Saksan ja Fortumin/Uniperin tärkeisiin neuvotteluihin  ilmoittaessaan moneen kertaan, että neuvottelut hoitaa vastuuministeri Tuppurainen ja hänellä on pääministerin vahva tuki.  Loirin siunaustilaisuuteen osallistuvalla vastuuministeri Honkoselle tätä tukea ei ilmeisesti ole koska Marin haluaa ”varmistaa” sen, että valtion seppele tulee oikein lasketuksi.

Itse kukin lukija voi miettiä, onko Loirin siunaustilaisuuteen osallistuminen pääministerille tärkeämpää kuin osallistuminen Saksan ja Fortum/Uniperin välisiin neuvotteluihin.

 

 

 

 

+5
Arvo Tammela
Keskusta Laukaa

Eläkeläinen vuodesta 2003 lähtien.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu