Haluaako pääministeri ravistella nuorison juhlintatapoja?

Pääministeri Marin on sanonut haluavansa ravistella pääministeri-instituutioita, ja samoin hän on perustellut somenäkyvyyttään.

Viime viikolla somessa julkaistut biletyskuvat ja tiedot Marinin ”vapaa-ajan”  vietosta osoittavat, että nuori pääministeri raskaan työn rasittamana  haluaa ”vapaa-ajallaan” bilettää täysin rinnoin  ystäviensä kanssa antaen näin esimerkin ikäisilleen, miten railakkaasti  hän bilettää mietojen alkoholijuomien siivittämänä. Eikös sitä sanota, että ilo ilman alkoholia on teeskenneltyä.

Boomeri on tietenkin täysin ulkona nykyajan biletyksistä ja voihan olla, että tämän päivän  nuoriso on niin vapautunutta ettei siihen pääministerin biletysapua tarvita.

Elämää paljon kokeneena ja nähneenä olen kuitenkin erittäin huolestunut,  haluaako pääministeri  Marin somenäkyvyyden lisäksi ravistella nuoria, jopa alaikäisiä,  käyttämään alkoholia biletapahtumissaan. Onko niin ettei pääministeri ymmärrä, mikä vaikutus hänen käyttäytymisensä nuorten, jopa meidän boomerien, käytökseen on. Bilettää voi vaikka aamuun asti, kunhan pystyy itse kävelemään ja tietää olevansa täysin opiskelu- ja työkuntoinen.  Nuorten vanhemmatkin voivat vedota pääministerin antamaan esimerkkiin/ ravisteluun ja voivat nukkua huoletta yönsä.

Ihmettelen ettei yksikään blogikirjoittaja eikä kommentteja kirjoittanut ole kiinnittänyt huomiotaan pääministerin biletyskuvien saamaa suurta suosiota nuorison ja vanhempien piirissä ja mikä vaikutus sillä saattaa olla heidän alkoholin käyttöön.  Lähes kaikki kritiikkiä antaneet tuomitaan täysin  suvaitsemattomiksi  ja nuoren naispääministerin ”vapaa-ajan” vieton tuomitseviksi vanhuksiksi.  Sitä mietin, ovatko  nuoruusiän ohittaanet unohtaneet , miten paljon alkoholin käyttö tuottaa ongelmia yksilölle ja kustannuksia   yhteiskunnalle.

Lopuksi,  käytän itse alkoholia hyvin kohtuullisesti, joten en ole absolutisti.

 

 

 

+6
ArvoTammela1
Keskusta Laukaa

Eläkeläinen. Lähes 40 vuotta vierähti " valtion leivissä " . Siitä 35 vuotta poliisina. Hyviä muistoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu