Historiallinen päivä!

Valtionvarainministeri Katri Kulmuni ilmoitti lyhyessä tiedotustilaisuudessa   05.06.2020 eroavansa ministerin tehtävistä.

Eron syy oli viikkoa aikaisemmin toimittaja Jarno Liskin kirjoittama juttu Kulmunin viestintäkoulutuksesta, jonka kustannuksen 50 000 euroa oli maksanut kaksi ministeriötä. Jutusta nousi demarien masinoima  valtava kohu. Kulmuni kertoi erityisavustajansa hoitaneen koulutukseen liittyneet asiat ja kertoi olleensa tietämätön siitä, että lasku oli maksettu ministeriöiden momentilta. Viikon ajan  kohua kuunneltuaan hän erosi.  Erikoista oli, että Kulmuni ei puolustanut itseään vetoamalla siihen, että näin oli toimittu aikaisemminkin. Kukaan ei tainnut vaatia myöskään sitä, että ministereiden koulutuksien maksajat pitää selvittää. Kulmunin toiminta osoitti että hän kantoi poliittisen vastuunsa eroamalla.

Pääministeri Marinin selitykset ja poliittinen vastuunkanto poikkeaa täysin Katri Kulmunin suoraselkäisestä  tavasta ja osoittaa, miten eri tavoin demari toimii, kun paljastuu hänen väärinkäytökset.

 

 

+15
ArvoTammela1
Keskusta Laukaa

Eläkeläinen. Lähes 40 vuotta vierähti " valtion leivissä " . Siitä 35 vuotta poliisina. Hyviä muistoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu