Kyllä boomereita nyt naurattaa!

Olipa ilo lukea tuoreesta Iltasanomista tasavallan presidentti Sauli Niinistön haastattelu. Lainaan haastattelusta otsikon ja yhden kappaleen:  ” Boomeri-porukka oli oikeassa ”, velka ei ollutkaan vaaratonta”.  ” Pari vuotta sitten taisi olla sellaisia kommentteja, että kaikki velasta varoittaneet ovat sitä boomeri-porukkaa, joka ei oikein ymmärrä uutta taloustiedettä”.  ”Pelkään pahoin, että nyt taitaa alkaa näkyä toisenlaista jälkeä. Ei se taloustiede muuttunutkaan eikä velka ollut vaaratonta ”. Nyt itse kukin buumeriksi nimitelty saa oikaista selkänsä ja nostaa leukansa ylös ja kajauttaa ilmoille kolminkertaisen eläköön huudon sen kunniaksi, että oli  oikeassa valtion velkamäärän rajusta kasvusta ja siitä ettei taloustiede ollutkaan muuttunut.

Sydämellinen kiitos tasavallan presidentti Sauli Niinistölle erittäin tärkeästä muistutuksesta Marinin hallitukselle ja ”taloustieteilijöille”.

Juhannus on ”pelastettu” ja sen kunniaksi toivotan kaikille Puheenvuoroon kirjoittaville ja lukijoille aurinkoista ja hyvää Juhannusta.

 

 

 

 

+18
ArvoTammela1
Keskusta Laukaa

Eläkeläinen. Lähes 40 vuotta vierähti " valtion leivissä " . Siitä 35 vuotta poliisina. Hyviä muistoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu