Pääministeri Marin/Miss Suomi kauneuskilpailu

Maamme pääministerinä lähes kaksi vuotta toiminut Sanna Marin on esiintynyt ulkomaisissa medioissa muutamia kertoja. Hänen kauneutta ja ulkoista olemusta on ylistetty maailmalla ja Suomessa. Jotkut innokkaimmat ihailijat ovat innostuneet ja ylistävät Marinin  olevan tunnetuin suomalainen maailmalla.

Kehuista ilahtuneena Pääministeri on alkanut ehostamaan ja hoitamaan ulkonäköään aktiivisesti, jopa niin, ettei  hän  tee enää pääministerin töitä 24/7.  Lisäksi hän  käyttää aikaansa myöskin liikuntaan, ystävien tapaamisiin ja viihteeseen. Hänelle tärkeää on myöskin julkaista  sosiaalisessa mediassa kuvia tuttujen pienyrittäjien tuotteista. Ei pidä unohtaa, miten auliisti Marin antaa haastatteluja eri medioille kotimaassa. ( Esim. Iltasanomat 24.9.)

Valitettavasti Miss Suomi valittiin jo viikko sitten. Pääministeri Marin osallistuessaan kisaan olisi varmasti valittu niin Miss Suomeksi kuin lehdistön ihannetytöksi. Mikä onnenpotku se olisi ollut maallemme. Maailmalla tunnetuin suomalainen, ex pääministeri, olisi päässyt edustamaan maatamme Miss Maailma-kauneuskilpailuissa eikä voittajasta olisi jäänyt epäselvyyttä.

Menestyksellään Sanna Marin olisi täyttänyt kaikkien medioiden sivut pitkäksi aikaa ja hänen käyttämiensä tuotteiden  kotimaiset tekijät olisivat saaneet ilmaiseksi tuotteilleen  mainostilaa huomattavasti enemmän kuin nyt.

 

 

 

 

+10
ArvoTammela1
Keskusta Laukaa

Eläkeläinen. Lähes 40 vuotta vierähti " valtion leivissä " . Siitä 35 vuotta poliisina. Hyviä muistoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu