Pääministeri Marinin muunneltu totuus

Torstaina 8.10. Eduskunnan kyselytunnilla kansanedustaja Antero Laukkanen kysyi pääministeri Marinilta hallituksen piirissä toimivasta sateenkaariverkostosta. Marin kertoi ettei ole tietoinen  tai ainakaan (en) muista, että meillä tällainen joku sateenkaariyhteistyöverkosto  olisi hallituksen piirissä.

Pääministeri Marin oli blogannut  7.9.  sateenkaariverkostosta Helsinki Priden virallisena suojelijana, jossa oli kertonut syksyllä 2019 perustetusta yhteistyöverkostosta. Sen perusteluna oli ollut valtioneuvoston halu parantaa sateenkaariyhteistyötä ja tavoitteena edistää paremmin sateenkaaripolitiikkaa paremman  tiedonkulun ja yhteistyön kautta. Verkoston muodostavat useat ministeriöt, valtionhallinnon virastot sekä keskeiset järjestöt. Verkosto kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen perus- ja ihmisoikeusasioista.

Aiheellisesti voi kysyä, puhuiko pääministeri Marin muunneltua totuutta vai valheellista tietoa vastatessaan kansanedustaja Laukkasen kysymykseen.

Suuri osa lukijoista muistaa varmasti pääministeri Anneli Jäätteenmäen Eduskunnassa 2003  antaman vastauksen hänelle esitettyyn kysymykseen, ”puhun niin totta kuin muistan”. Vastaus ei kansanedustajia tyydyttänyt ja Jäätteenmäki joutui eroamaan.  Miten käynee pääministeri Marinille?

 

 

 

ArvoTammela1

Eläkeläinen. Lähes 40 vuotta vierähti " valtion leivissä " . Siitä 35 vuotta poliisina. Hyviä muistoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu