Pääministeri Sanna Marin ja kansainvälisen lehdistö

Pääministeri Marinin into esiintyä kansainvälisen lehdistön haastateltavana on saanut suomalaisilta niin kehuja kuin ihmettelyä. Kehujat ihastelevat Marinin nauttimaa suosiota maailmalla, unohtamatta tietenkään ulkonäköä ja nuorekkuutta. Ihmettelijät ovat huolissaan Marinin taloudellisesta osaamattomuudesta ja näkymättömyydestä varsinkin silloin, kun pääministerin suoria kannanottoja odotetaan esim. Eduskunnassa ja Valko-Venäjän ja Puolan rajalla vallitsevasta kaaoksesta.

Viimeaikaiset haastattelut Sternissä ja New York Timessa, kuten aikaisemmatkin, ovat keskittyneet pääasiassa Marinin omaan elämään eikä niissä ole juurikaan sivuttu hänen toimintaansa Suomen pääministerinä. Syynä saattaa tietenkin olla etteivät Suomen asiat kiinnosta kyseisten lehtien lukijoita vaan henkilö Marin .

Odotan milloin Marinin haastattelu julkaistaan laajalevikkisessä  venäläisessä mediassa. Olihan Marin toiseksi tunnetuin (2%) suomalainen venäläisten haastattelun perusteella. Jopa tunnetumpi kuin tasavallan presidentti Sauli Niinistö!

+4
ArvoTammela1
Keskusta Laukaa

Eläkeläinen. Lähes 40 vuotta vierähti " valtion leivissä " . Siitä 35 vuotta poliisina. Hyviä muistoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu