Seuranta-ajan havaintoja Puheenvuoron blogeista ja kommenteista

Aurinkoista kevättä kaikille Puheenvuoroon kirjoittaville.

Muutaman kuukauden ulkokehällä olleen aktiivisen seuraajan havaintoja siitä, onko mitään kehitystä tapahtunut Puheenvuoroon blogeja kirjoittavien ja niitä kommentoivien kirjoituksissa.

Blogikirjoitoituksien aiheet ovat liittyneet pääosin  ajankohtaisiin tapahtumiin ja niitä ovat kirjoittaneet henkilöt, jotka seuraavat tapahtumia tarkasti. Heidän kirjoituksensa saavat runsaasti kommentteja ja ehkä se saattaa innostaa suoltamaan blogeja lähes päivittäin. Valitettavan usein näyttää käyvän niin, että hyvin kirjoitettuun blogiin kommentteja ei juurikaan tule. Olisiko syy sihen ettei kirjoitus käsittele politiikkaa tai kirjoittaja on  aktiivisille kommentoijille liian ” puolueeton ”.

Mitä sitten tulee blogikirjoitusten kommentointiin voin valittaen todeta, että kaikista aktiivisimmat kommentoijat, joiden nimet jätän mainitsematta,  ovat pysyneet tiukasti vanhoissa ja erittäin usein toistamissaan/lainaamissaan kommentoinneissa.  On ollut turhauttavaa huomata, miten asiasisällöltään samoja kommentteja  toistetaan moniin blogikirjoituksiin lähes päivästä toiseen. Sitä en voi ymmärtää ja mitkä ovat kommentoijien motiivit.  Tietysti sananvapauden voi ymmärtää monelle tavalla, mutta voiko sananvapauden varjolla kirjoittaa samoista henkilöistä kuukaudesta toiseen samaa ” vihapuhetta ”.                         No, onneksi monien kommentit suurelta osin ovat asiallisia ja liittyvät blogikirjoituksien aiheisiin.

Kuntavaalien lähestyessä toivon asiallisia blogikirjoituksia ja erityisesti kirjoituksien aiheisiin liittyviä kommentteja.

 

 

 

 

+13
ArvoTammela1
Keskusta Laukaa

Eläkeläinen. Lähes 40 vuotta vierähti " valtion leivissä " . Siitä 35 vuotta poliisina. Hyviä muistoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu