Systemaattinen sananvapauden häirikkökonstaappeli ja sananvapaus

Sananvapaus on perustuslailla säädetty oikeus  jokaiselle.  Olen sananvapauden vankkumaton puolustaja. Sen suomalla oikeudella kirjoitan harvakseltaan  Puheenvuoroon omia blogikirjoituksia. Sen sijaan kirjoitan usein kommentteja kansalaisten blogikirjoituksiin. Kommenttini ovat usein kriittisiä ja vastauksissa kommentoijat  kohdistavat minuun ala-arvoisia nimityksiä. Se on tietysti heidän sananvapauteen kuuluva oikeus.  Sanotaan, että sananvapaus on taitolaji, ja usein se unohtuu. Onneksi lehden toimitus valvoo jokaisen kirjoittajan julkaisemia kirjoituksia ja tarvittaessa antaa huomautuksen tai jopa jäähyn.

Aktiivisen blogikirjoittajan minuun tänään kohdistama syytös oli vakava ja minun oli pakko tarkistaa, kuinka moneen hänen blogikirjoitukseen olen kommentoinut 09.07.  – 21.07.2021 välisenä aikana. Kirjoituksia oli julkaistu tänä aikana 45.  Olin kommentoinut niistä kolmeen  yhteensä 6:lla kommentilla. Niissä yhdessäkään en puuttunut hänen sananvapauteen. Kommenteissani kirjoitin vain kirjoitusten määrästä ja siitä ettei määrä korvaa laatua.   42:een blogikirjoitukseen en ollut kirjoittanut yhtään kommenttia. Näin ollen kirjoittajan minuun kohdistama ala-arvoinen syytös , konstaappelin systemaattisesta sananvapauden häiriköinnistä , oli erittäin loukkaava.

Kirjoittaja on vaatinut lehden toimitusta poistamaan minun kirjoitusoikeuteni ja pettyneenä kun näin ei ole tehty. Ilmeisesti toimitus kunnioittaa oikeuttani sananvapauteen ja siitä kiitos.

 

+24
ArvoTammela1
Keskusta Laukaa

Eläkeläinen. Lähes 40 vuotta vierähti " valtion leivissä " . Siitä 35 vuotta poliisina. Hyviä muistoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu