Äänestä aluevaaleissa!

Äänestä nuorta näkemystä, kokemusta ja tahtoa vaikuttaa! Olen koko Pohjois-Karjalan asialla. Olen toiminut Perussuomalaisten nuorten puheenjohtajana 2019-2020 ja PS eurovaaliehdokkaana 2019. Työkokemusta vanginvartijana, yrittäjänä ja matkailu- ja ravintola-alalta tarjoilijana ja sekatyömiehenä.
KOKO POHJOIS-KARJALAN ASIALLA

Sosiaali- ja terveyspalvelut on pidettävä asukkaita lähellä, eikä palveluita saa tarpeettomasti keskittää. Terveyskeskuksiin on päästävä mahdollisuuksien mukaan nopeasti ja lähelle.

EI MAAKUNTAVEROLLE!

Soten siirtäminen hyvinvointialueiden vastuulle ei saa tarkoittaa veronkorotuksia tai uusien verojen luomista. Bensa, autoilu, työnteko ja yrittäminen ovat jo liian verotettuja, joten ei veroteta suomalaisia yhtään enempää. Kunnilta ei saa siirtää uusia tehtäviä hyvinvointialueille. Kuntia ei myöskään saa pakottaa kuntaliitoksiin palveluita siirtämällä.

PELASTUSLAITOKSEN TURVAAMINEN

Turvallisuus on tärkeimpiä asioita, joita julkisen vallan on turvattava. Pohjois-Karjalassa on pidettävä huolta siitä, että pelastuslaitos saa tarvittavan rahoituksen. Paloasemia on riittävästi, jotta apu pääsee paikalle nopeasti.

EI PALVELUITA LAITTOMASTI MAASSA OLEVILLE

Sosiaali- ja terveyspalveluiden on palveltava vain suomalaisten hyvinvointia. Laittomasti maassa oleville ei saa tarjota ylimääräisiä palveluita, myöskään sote-palveluita.

MIELENTERVEYS

Mielenterveydessä on pyrittävä ennaltaehkäisyyn. On myös tavoitettava ne ihmiset, joilla on ongelmia mielenterveyden kanssa, jotta apu saavuttaa heidät.

PERHEIDEN PALVELUT

Pohjois-Karjalan on oltava Suomen perhemyönteisin maakunta. Perheille ja lapsen hankkimista suunnitteleville suomalaisille on tarjottava kaikki mahdollinen tuki ja turva.

0
asserikinnunen
Perussuomalaiset Joensuu
Ehdolla aluevaaleissa

Perussuomalaisten Nuorten entinen puheenjohtaja, Joensuun kaupunginvaltuutettu ja valtuuston 2. varapuheenjohtaja. Aluevaaliehdokas Pohjois-Karjalassa 2022. Pohjois-Karjalan maakuntahallituksen varajäsen. MTS varapuheenjohtaja. Valtiotiedettä Helsingin yliopistossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu