Ketkä tuhosi Suomen energia omavaraisuuden ?

Mistä meitä johdetaan ja kuka sanoo mitä Suomessa saa tehdä ja kuka saa.
Talousfoorumin jäsen ja vaaleilla valitsematon EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen on avoimesti myöntänyt, että jos Italia uskaltaa valita”oikeistolaisen” hallituksen joka ei noudata Talousfoorumin tahtoa, niin EU:lla on tarvittavat työkalut ”ongelman ratkaisemiseksi”.
Ursula von der Leyen esitti uhan ”seuraamuksista” ennen sunnuntain vaaleja, jotka Giorgia Melonin johtaman konservatiivisen ryhmittymän odotetaan voittavan. Italia on moittinut Von der Layenin johtaman EU:n  pakolla vaatimaa ilmastopolitiikkaa.
Tässä ei nyt puhuta mistää venäjämielisyyksistä vaan Euroopan kohtalosta ajaa alas kaikki järkevä ja puhdaskin energin tuotanto  eli atomivoimalat. Kaaos on nyt valmis.
******************************************************************
Todellisuudesta irtautuneet ovat saaneet aikaan energiapulan . Olimme käytännössä energiaomavaraisia vielä pari vuotta sitten
Kun katsoo mistä pudotus johtuu ei sillä ole mitään tekemistä
Ukrainassa riehuvan sodan kanssa.
Syy on niin sanotussa vihreässä siirtymässä. Puhun nyt vain Suomen tapahtumista.
Jos kaikki 2019 ollut energiantuotanto olisi saanut olla ennallaan ja sen jälkeen lisäksi rakennetut tuuli ja aurinkovoimalat olisi käytössä olisimme nyt energian nettoviejiä.
Kaaos on johdettu Brysselistä henkilöiden toimin, joita emme me ole kukaan äänestäneet.
Kun Suomi liittyi EU jäseneksi oli suurin halu miehillä 16-100 vuotiaat. saada autovero Eurooppalaiselle tsolle. Sama alkoholin kohdalla.
Vihreää siirtymää ei halunnut, kuin marginaalinen 5 % , MUTTA, kumpi on toteutunut!?
Mietitäänkö sitä mitä tehdään ja millä voimme aloittaa 4/2023.
Ps. Kaupantekijäisinä saimme pride hulluuden.

Päiväkotilapsi ei saa leikkiä intiaanileikkejä, mutta aikuinen mies voi vaatia rekisteriin merkintää hänen olevan nainen, mikä on kaiken tiedon ja tieteen mukaan mahdottomuus.

Kuvassa voi olla 2 henkilöä

AssiCalma
Sitoutumaton Seinäjoki

Toiminut pisimmän ajan elämästään yrittäjänä eri puolilla Eurooppaa. 2014 vuodesta lähtien koti myös Kiinan Chongqingissa., Kirjoittaa myös nimimerkillä AssiCalma.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu