SD voittaja Ruotsin vaaleissa. Ei enää seuraavissa.

Yleistä pohdintaa topicista ja sen ympäriltä. Ruotsin tie on usein  Suomen tie myös  virheineen.

Miksi Ruotsidemokraateilla ja oikeistolla yleensä on elämän ja kuoleman kysymys rajoittaa maahanmuuttoa ja ohjata saapujia  naapurimaihin, kuten kävi 2015.

Jos niin ei tapahdu on seuraavissa vaaleissa kuppi heiltä mennyt nurin.
Sosiaalidemokraattien kannatuksen kolmannes tulee maahanmuuttajilta ja heidän ympärillä pyörivistä ja palkkansa saavista kantaruotsalaisista.
Tulkeista ja kymmenistä tuhansista työntekijöistä = koordinaattorin kordinaattorista maahanmuuton ympärillä.
Sosiaalidemokraatteja, Vänsterpartietitia ja Miljöpartieta äänestää liki kaikki maahanmuuttajat. Näistä puolueista löytyy eniten erilaisten vastikkeettomien avustusten jakamisen kannatusta.
Kun Sosiaalidemokraatit koetti jyrkentyneellä maahanmuutto puheella saada äänestäjiä  Ruotsidemokraateilta, mamut varmuudeksi  etunsa säilyttääkseen osin siirtyivät vihreisiin ja vasemmistoliittoon.
Taktiikka Anderssonilla taisi viedä PM:n paikan vähentyneen äänestäjäkunnan seurauksena. Koska väkivaltaan ja mamujengien ammuskeluun kyllästyneet maltillisen kokoomuksen ja sosiaalidemokraattien  jäsenet ei uskoneet  johtajiensa puheita  ja lupauksia poliisien  ja turvallisuuden lisäämisestä . Aiemminkin he unohti lupauksensa, kun vaalit olivat ohi.
Työvoimapula jyllää myös Ruotsissa. Siksi vasemmistolaiset ja etenkin maahanmuuttajat pelkäävät oikeistoa, koska heidän ohjelmansa on vaatimus loputtoman integraation opettelemisen  sijasta alkaa integroitua  työtä tekemällä.
Muslimien käsitys, ettei vaimo voi mennä töihin lainkaan, koska siellä voi ja oikeasti kohtaa vieraita miehiä on SD:n tulilinjalla.
Nuoren tytön kohtalona voi olla isänsä toimesta sovitun avioliiton  kariutuminen  työpaikalla tavattavan ihastuksen seurauksena. Ei siis sopivaa. Hämmentävä määrä muslimityttöjä on ”pudonnut” parvekkeelta vuosien saatossa.
Ruotsissa kantaväestön syntyvyys on länsimaiseen tapaan heikko.
Nuoret parit ei heikon taloutensa takia uskalla hankkia lapsia.
Mamuperheiden koot 4-6 lapsen perheitä ja mikä on lisääntyessä, kun ei tarvitse välttämättä mennä töihin.  Toisin, kuin työssäkäyvällä tai eläkeläisellä  heille on  aivan sama  laskeeko vai nouseeko hinnat. Palvelutaso säilyy samana.
Kun noilla ajatuksilla alle 10 vuodessa väestörakenne Ruotsissa rajusti muuttuu on ennen pitkää valkoinen ruotsalainen koko sirkuksen maksavana  vähemmistönä omassa maassaan.
Ajatellaanpa sellainen, että maamme Euroopan höveliäimmän pakolaispolitiikan seurauksena saimme yli 32.000 mamua Petteri Orvon toimiessa kätilönä  miljardien kustannuksin. Ylivoimainen enemmistö on saanut hylky paperit perusteettomana turvapaikan hakijana. Maasta heitä ei meinata saada vasemmiston kiihkeästi vastustaessa. Ohisalo ministerinä etunenässä.
Koko joukko olisi pitänyt käännyttää takaisin Ruotsiin jo rajalta.
Turvapaikkahekemus tulee jättää siihen maahan, jonne hakija EU alueelle ensinnä saapuu.

Jos niin olisi tehty olisi nyt pidetyissä Ruotsin vaaleissa noin 20.000 vasemmiston äänestäjää ollut lisää. Siellähän on kansalaisuuksia jaettu, kuin leipää. Osaa sinne  ja tännekin saapuneista Turkki ja muutamat muut maat huhuilee omiin käräjäoikeuksiinsa.

Tuon turkulaisen demarin  Petteri Orvon  2015 toiminta ja sen miljardien kustannus on hyvä muistaa kevään vaaleissa.
Tuollaisessa taudissa on vaarassa uusiintuminen.
Orvolla on sairaus mitä ei kai korvaa Kelakaan.  Piilososialistin epärehellisyys Kokoomukseen uskovaa kohtaan. Tervetuloa työperäiset eli tarvitsemme maahanmuuttoa, mutta ei ihan millaista tahansa.
Orpo kisaa aiheuttamissaan kustannuksissa ykköspaikasta  suvereenisti Kataisen ja Urpilaisen kanssa.
Heitä yhdistää usko lausahdukseen; me tienataan tällä. Siinä he ilmeistä  tarkoittavat omaa henkilökohtaista tuloa.
Ei valtiomme etua.
”Ulkomailla”, joihin voimme lukea Sipoon ja Turun  – ei tietenkään Suomessa  ovat poliitikot, jopa hyötyneet mailleen epäedullisista  tekemistään miljardien sopimuksista. Bisneksen saanut osapuoli on palauttanut niin sanottuna kick backinä jokusen millin suoraan sinne Dubain uutukaiseen pankkiin  poliitikon tilille. Dubaista ei jaeta mitään tietoja ja se on roistojen uusi Sveitsi.

+7
AssiCalma
Sitoutumaton Seinäjoki

Toiminut pisimmän ajan elämästään yrittäjänä eri puolilla Eurooppaa. 2014 vuodesta lähtien koti myös Kiinan Chongqingissa., Kirjoittaa myös nimimerkillä AssiCalma.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu