Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Presidentinvaalikisa kuumenee ja Vaalietkot tekee paluun – Tilaa maksuton uutiskirje! Tilaamaan —>

 

Sokeat taluttamassa ontuvaa

Politiikan kaikki opit ja sen opinkappaleet oli taas koottu yhteen.
Nämä opinkappaleiden ja niiden laatijoiden kokoontumisajot kulminoitui Lahteen ja tämän aamuiseen Jugnerin ja jonkin akateemisen naisen pohdiskeluun aamun televisiossa.

Se on tarkkaa puuhaa, kun hyttyset parittelee. Millin sivussa ja osuukin silmään.

Eli, kuinka arvostella tahoa, jonka esikunta on myös  edustamasi kaupallisen yrityksen  ilmeinen työllistäjä. Jos ei aina suoraan, mutta ainakin voi monta porttia edessä sulkea, jos naispuolinen nasse-setä on hyvin hyvin vihainen.

Aikansa aamutelevision politiikan nuoralla tanssittuaan sai oikein hyvän kyvyn omaava Jugner loppuun ähkäistyksi, että Marin on nyt ja kauden loppuun pääministeri  ja sitten siitä jatkaa joku muu.
Vaatii hänen taustallaan erittäin suurta rohkeutta noin todeta. Silläkin uhalla, että vihaisia nasse-setiä tätejä ja sukupuolettomia vielä vihaisempia on vastassa nyt ja pahimmassa tapauksessa huhtikuun 2023 jälkeenkin.
Vahvassa uskossa siihen, että kansan enemmistö allekirjoittaa tuon lausuman on  oikein ja suoraselkäistä noin sanoa.  Jugner, jos kuka tietää, että lopulta kannattaa olla voittajien puolella. Etenkin, kun moraalilla on sanojan ajatuksissa vielä merkitystä.
He keskustelivat myös Lintmanin tavasta olla herrasmies.
Fiksuna miehenä ei hyppää myrskyn silmään nyt, vaan noin toimien on vahva ehdokas SDP:n johtoon tulevien vaalien jälkeen.
Viisas vaikenee ja antaa ajan kulua.
Muistuu mieleen, kuinka aikoinaan Soini oli kukkulan kuningas ja torppasi Halla-ahon ehdokkuuden. Hän osasi arvata, kuinka tulee hänelle itselleen käymään, jos he on samalla viivalla.
Ja kun odottavan aika tuli hän käytti Soinia laskettelussa sauvana , noin kuvaannollisesti. Soinin äänimäärä jäi kovasti alle ja se olikin sitten Soinilta epätoivoista sekoilua  ja sinistymisen kautta poliittinen kuolema.
Toki kovan luokan politiikan peluri ja jää historiaan tempun tekijänä, eli tyhjästä loi suuren puolueen. Aika aikaa kutakin.

Fanaattisimmat SDP fanittajat koettaa torpata jopa kaikissa medioissa olleet tiedot  vaatien niistä kertoville aikoja, paikkoja ja median sivuja, missä joku on sanonut jotakin. Tapa se on tuokin.

Ensihätään auttaa ihan google haku,  Olenko juonut elämässäni jo liikaa, kun ryyppään aamuun ja aamulla en koskaan tunne krapulaa.

Jos nainen painaa vaikkapa 50 kg  ja juo illan aikana pullollisen viiniä aloittaa 21.00 ja lopettaa 04.00  ei hän humalansa takia voi  vielä tunteakaan  krapulaa::
Moni sanoo, ettei käytä alkoholia lainkaan. Mitä nyt, joskus ottaa ryypyn krapulaan.

Promillelaskuri

Nautittu alkoholimäärä  annosta
Sukupuoli  Nainen  Mies
Paino  kg
Aikaa juomisen aloittamisesta  tuntia
Veresi alkoholipitoisuus on 2,79 promillea. Alkoholi on poistunut verestäsi aikaisintaan 19 tunnin kuluttua.
Hakutilat
Noin 183 000 tulosta (0,34 sekuntia)Hakutulokset
AssiCalma
Sitoutumaton Seinäjoki

Toiminut pisimmän ajan elämästään yrittäjänä eri puolilla Eurooppaa. 2014 vuodesta lähtien koti myös Kiinan Chongqingissa., Kirjoittaa myös nimimerkillä AssiCalma.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (1)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
  1. KalervoNiementaus

    Kiinnitin huomiota tuohon(krapula), kun erään kommentoijan kanssa asiasta ”keskustelit”. Teki mieleni osallistua myöskin, kun muistelin että SM olisi noin sanonut. Arvelin kuitenkin että parempi antaa olla, kun en jaksanut alkaa etsiskellä tarkkoja PMn sanomisia asian tiimoilta. Näköjään niitä olisi löytynyt helpostikin.
    PM on suoraan sanoen puhunut pskaa jo niin monessa kohtaa tässä näiden kohujen aikana, etten oikein ymmärrä että miten kukaan voisi häneen enää luottaa.
    PS mielstäni myös täydellinen rimanalitus tuo Ukrainan liittäminen itkuvirteensä.

    Ilmoita asiaton viesti