Vaatiiko surmatun sammakon omaiset korvauksia ?

Kymmeniä tuhansia maksava oikeustaisto on puhallettu alkaneeksi.

Kaksi upseerin uralle pyrkinyttä oli kai ajatellut tutustuvansa ranskalaisen keittiön  herkkuun eli paistettuun tai keitettyyn sammakkoon. Nyt heidät  on erotettu ja rikosprosessi on täydessä vauhdissa..
Sammakon omaisia kuullaan ja niille vai sanonko heille on pestattu useampi psykiatri ja Uuden Suomen kommentoija  kurnuttamalla antamaan kriisiapua.
Sammakko-vainaja  saa oikeusavustajan valtion laskuun. Ilmeistä saman rikoksistakin tuomitun.
Sana lehdessä mainostavan  ja massamurhaaja Bazarambaa avustaneen Suomen kaikkien aikojen kalleimman oikeudenkäynnin  syytettyä avustaneen  Ville Hoikkalan.  Kuka tietää.

Sain Sanna Marinin videoita  2. kotimaastani Kiinasta hymy hymiöiden kera ja nyt on Kiinan valtion tv käsitellyt sammakko casea  kuvauksena NATO maa Suomesta. Voiko mikään maa häväistä itseään enempää.
Ei voi-uskon. Meille nauraa maailmalla naurismaan aidatkin.
Ukrainassa pommit silpoo naisia ja lapsia. Hautajaiset on ihmisten arkea.
Meillä käydään rikosoikeutta sammakon kohtalosta.

Mutta, ettei uutisointi ole yksipuolista ja viranomaisia syyllistävää lisään tähän, mitä voi tapahtua, jos ajat polkupyörällä, joka ei ole omasi.
Lisää rahaa poliisille ja käräjäoikeuksiin  voisi olla humoristinen otsikko !

Ollapa hyvä:::
Miltäs tämä kuulostaa: Mies menee asumansa kerrostalon pyörävarastoon tarkoituksin ehtiä hekemaan lääkkeitä pian sulkevasta apteekista.
Pyörävarastossa hän toteaa, että pyöränsä on runneltu käyttökelvottomaksi ja renkaat tyhjätty.
Rikollinen luonteensa ajaa hänet luvatta lainaamaan paikalla ollutta polkupyörää.
Hakee sillä lääkkeensä ja pyörä palautuu omalle paikalleen samaan lukittuun pyörävarastoon alle 20 minuutin.
Joidenkin päivien kuluttua mies saa kutsun kuulusteluun. Mies myöntää noin 20 minuuttia luvatta lainanneensa naapurin pyörää ja palauttaneensa sen samaan paikkaan .
Syyttäjä -ilmeistä sammakko casen syyttäjän sisko tai veli näkee rikoksen tapahtuneen. Hän haastaa rikoksesta epäillyn Seinäjoen käräjäoikeuteen. Mies päättää, että ottaa vastaan mitä annetaan ja tietyin ajatuksin. Tuomio tulee sakkona mitä syytetty ei arvelekaan maksaa.
Hän on kirjoittamassa kirjaa elämästään ja sen kokemuksista.
Ulosoton viranhaltija, jonka virkaan kuuluu myös nämä asiat vankien sijoittamisesta ehdottaa, että, kun et maksa sakkoa ja se on siksi muuttumassa vankeudeksi ehdottomana, niin voisitko mitenkään omien suhteittesi kautta hankkia jotakin paikkaa mikä kirjoittaisi todistuksen, että olet heille hyväksytty yhdyskuntapalveluun. Hän sanoo, että hyväksyy minkä tahansa esityksen siitä.
Rikollinen kieltäytyy ja sanoo sovittavansa rikoksen mieluiten vankilassa. Hän haluaa sen elämäkertaa kirjoittaessaan elämänkokemuksena.
Niin hänet passitetaan ensin Turun uuteen vankilaan. Siellä terveys on niin huono, ettei voida siirtää heti mihinkään . Siellä hän huomaa, ettei hammaslääkäriin ole 6 kuukauden jonoa Seinäjoen tapaan. Purukalusto kuntoon ilman perässä seuraavaa laskua.
Sitten häneltä kysytään osaatko muita kieliä.
Haastattelijalle mies kertoo , että toki useita. Pohjanmaan murretta. vähän suomeakin. Elekieltä, mykkäkieltä, rakkauden kieltä, vähän viittomakieltä ja edellisten lisäksi auttavasti englantia, saksaa, ruotsia ja vironkieltä. Siis kymmentä kieltä yhteensä.Lisäksi osaan lukea ja siirtää ajatuksia.
Sijoituspaikaksi sopii maahanmuuttajilla täytetty avovankila.
Kun tyyppi on siellä ollut ja ilmoittanut jo mennessään, ettei voi allergioiden takia ottaa osaa  veneiden valmistuksen orjatyöhön, missä valmistuu vankilan johdolle erityisvarustein ja hinnoin Thru Bella veneitä jää työtehtävät määräämättä ja joutoaikaa on. Hänen uusi uskontonsa on niin uusi, että kiiltääkin vielä  ja uuden uskontonsa takia vaatii muslimiuskoiselle valmistetun erikoisaterian. Ihan vain kokeillakseen saako sen, koska nyt sille käsityölle ei ole hintalappua vaan sinä maksat.. Ja saa siinä, kuin, joku muukin muslimi.
Tämä muslimi kävi edelleen myös sunnuntaisin Ev.Lut.  kirkossa kontrastin ( ja vapaa ajan saamiseksi)
Samassa paikassa tämän edellä kerrotun rikollisen solussa oli 8 eri kansallisuutta, Murhamiehistä hollantilaiseen huumejobbariin. Mikä loistava verkottuminen. Ajatella…Nyt olisi useampi kilpaileva perintätoimisto siihen saatavaan konkurssiin menneelle seinäjokiselle pakettiautojen kauppiaalle, joka oli pyöränlainaajaa kusettanut liki 5000 € . Myös lakitoimistoa pyörittävälle rikolliselle voisi ”pyörämies” nyt toimittaa laskun.
Maahanmuuttajat kertoivat -kuin veljelle-rikoksistaan sekä lähtömaissaan, että Suomessa. Pyörämies alkoi saada realismia Suomesta. Arman Alizadille he kertoo sen kauniimman tarinan ja vankikaverille sen oikeasti tapahtuneen ja  totuuden.
Sitten saapui osin ulkomainen toimittajaryhmä.
He kysyi, miksi olet täällä. Esittelijälle tuli hätä miehen kertoessa, että kävin naapurin polkupyörällä apteekissa. Muuntorangaistuksen osana olen nyt täällä. Saksalaissyntyinen  naistoimittaja mumisee jotakin Pohjois-Koreaan viittaavaa ja kysyy tarvitseeko vanki kansainvälistä apua. Ei tarvitse vastaa mies.
Mies sai käydä kirkossa jonka jälkeen otettiin häneltä kusinäyte ja tehtiin huumetestit, josko pastori olisi ehtoollisen lisäksi tarjonnut sakastissa  tötsyt.
Viereisessä kopissa toinen kirkossa kävijä oli paluumatkalla kirkosta kuseskellut ja 30 minuutin kuluttua testissä  joutui ponnistamaan niin, että hänelle tuli kurat housuun.
Vaatimus oli, joko kusinäyte tai siirto kivitaloon.Se rivo käytös häneltä johti siirtoon avovankilasta niin sanottuun kivitaloon  ja se siirto näkyi tehtävän, että ne ulosteet oli siellä housuissa Transporteriin miestä, kun lastattiin..

Kun valtaa on vähän pitää se tyynni käyttää. Illalla vartijan mukava kotona sanoa, vaimon kysymykseen, että ihan hyvä päivä oli.

Tuo pyörä -rikollinen oli laskenut, että yhteiskunnalle edellä kerrottu luvaton ajo polkupyörällä maksoi noin 20.000 € , kun lasketaan jokainen tapahtuma kiinteistökulut ja henkilöstön palkat sekä Seinejoen käräjäoikeudessa, että siitä eteenpäin.
Litterat matkustamiseen ja tietenkin vangille täyden ylöspidon terveydenhoito ja lisäksi maksettu palkka .
Tilinsä oli ollut niin hyvä, että rikollisen vapautuessa hän ”saamallaan rahalla” matkusti Virolaiseen kylpylään ja kiitos seinäjokisen poliisin/ käräjätuomarin nautti 2 viikkoa  kylpylän palveluista hierontaa, uintia  välipaloja herkku ruokineen ja alkoholitarjoiluineen..Hän sanoi, että suosittelee menettelyä, jos tahtoo ilmaiseksi lomailla.
Poliisin vaatiessa lisää varoja ja käräjäoikeuden tuomari valittaa työmääräänsä kannattaa näyttää tämä. Mitä SINÄ veroja maksaessasi valitat. Muuta  Seinäjoelle. Käy naapurin pyörällä apteekissa ja nauti elämästä.
Normaalijärkinen poliisi sanoisi pyöränlainauksesta vankilaa vaativalle ; meillä on muutakin hommaa. Poliisille älykkyysosamäärä yli kengän numeron ja kaikki on Ok.

 

+1
AssiCalma
Sitoutumaton Seinäjoki

Toiminut pisimmän ajan elämästään yrittäjänä eri puolilla Eurooppaa. 2014 vuodesta lähtien koti myös Kiinan Chongqingissa., Kirjoittaa myös nimimerkillä AssiCalma.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu