Eläkeputki, EU tuki ja hävittäjät

Hallitus on tehnyt kolme suurta päätöstä joiden peruminen on likimain mahdotonta. Päätökset ovat loogisia ja pohjaavat asiantuntijalausuntoihin.

Eläkeputki

Eläkeputki on katkaistava koska kommunistit kaappaavat vallan, päästään 10% talouskasvuun, kuuden vuoden kuluttua meillä on työvoimapula. Toinen vaihtoehto, silkka sadismi ei päätöksen julkisissa perusteluissa näy.

EK, vaati kulujen karsimista, joutuuhan isot firmat maksamaan osan työttömyyspäivärahoista. Heidän kannaltaan olisi tietysti sama jos kulut olisi siirretty valtiolla.

EU tuki

On selvää, Suomen pitää tukea italian pankkiireja. Myös Unkari, Viro ja Puola tykkäävät ilmaisesta rahasta. Tätä vaatii Euro. Emme pääse maksajien ytimeen ilman kuuden miljardin jäsenmaksua. Kaikki nämä maat saavat kyllä rahaa pankeista negatiivisella korolla ja elleivät saa, sääntöjä olisi voitu muuttaa niin että EKP rahoittaa.

Hävittäjät

Kenraalit tykkäävät museoaseista. Ensimmäisen maailmansodan aikaan pistin ja miekka olivat suosikkeja. Suomessa ei vielä 1938 uskottu konekiväärin ja kranaatinheittimen tehoon. Heittimiä vietiin Ruotsiin koko sotien ajan. Looginen jatkumo siis.

 

 

 

Rahaa on äärettömästi

Kuten on tullut esiin, valtiot eivät koskaan maksa velkojaan, siksi on aivan sama tukea veljiämme eussa tai ostella vanhentuneita pommittajia. Ei ne rahat ole keltään poissa, pelkästään lisää ystävillemme jotka eivät itse osaa lainahakemuksia täyttää.

Rahaa ei ole

Kuten jokainen tietää, valtion velka tuhoaa talouskasvun pitkällä aikavälillä ja maksetaan takaisin korkoineen. Siksi ihmisten elintason korjaaminen, vaikka lyhyellä aikavälillä korjaisi kysyntää ja palautuisi 50% veroasteella kahdessa viikossa takaisin valtion kassaan, on vaarallinen harha.

 

 

Päätökset kiusallisia

Osa päätöksistä on ilmeisen kiusallisia hallituksen edustajille. Mainokset lähtevät työajan lyhennyksestä ja nuorisotyöttömyyden poistamisesta. Siihen aika huonosti istuu eläkeiän nostaminen kuudella vuodella massatyöttömyyden oloissa kun jokainen ikääntynyt vie nuoren työpaikan. Estetään kuusikymppisen syrjäytyminen syrjäyttämällä kaksikymppinen.

Eu tukia puolustellaan melko mielikuvituksellisilla väittämillä.

Ilmavoimien hankintoja ei kukaan edes yritä puolustella. Eikä nuo minusta haitaksi ole, onhan veljillämme eussa myös museoaseita. Jos joudumme eu hajoamissotaan, solidaarisuus syistä voidaan käyttää samaa kalustoa kuin vastustaja.

 

 

Pakko päätökset

Erkki Tuomioja facessa kertoi. Ratkaisut tehtiin pakkorakosessa. Yritin kysellä meteoriittiko se uhkasi. Ei vastannut.

Myös vassari edustajat on antanut ymmärtää, ei ollut muuta vaihtoehtoa.

Mikä on sellainen taho joka voi pakottaa ? Muutama face kaverini nielee jokaisen salaliiton. Niilläkään ei ole teoriaa. Ehkä siksi etteivät he pidä satanismia uhkana?

Miettisen Sami todennut. Älä selitä pahuudella sitä mitä voi selittää tyhmyydellä. Minun uskoni ihmisen tyhmyyteen on suuri mutta ei ääretön.

 

Tuossa blokissa laskin työvoimapulan tulon.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu