EU:n rikkailta köyhille (ei ole kommunismia)

Euro tukia maksaessaan moni miettii mikä niiden logiikka on. Se on selkeä, Smthin fiksuksi havaitsema, ne maksaa jolla on maksukykyä.

Raamatullinen opetus on. Lahjoita kaikki köyhille ja seuraa minua.

EU on suunniteltu noilla perinteisillä menetelmillä ja toimii hyvin. Me annetaan rahat, tietotaito, teollisuus köyhille veljille.

Kommunistina vastustan

Kommunismin periaatteisiinkin soveltuu heikosti. Kullekin tarpeensa mukaan, kultakin kykyjensä mukaan.

Tuo viittaisi ettei suinkaan rikkaus vaan kyky tuottaa olisi peruste millä otettaisiin.

Kuinka tuo muuttaisi?

Jos maksuosuudet määriteltäisiin ulkomaan kaupan ylijäämän mukaan, saksa maksaisi 300 miljardia, suomi ei yhtään.

Meille paremmin sopisi kommunismi kuin toi yletön omaisuuksien tasaaminen.

Nykyinen systeemin pakottaa valtiot kurjistamaan talouttaan kilpaa koska ylijäämät palkitaan, alijäämistä rangaistaan. Mikä tarkoittaa leipäjonoja, lääkäripulaa….

Kommunistinen muutos taas kannustaisi kasvattamaan väestön elintasoa koska viejä maa joutuisi lahjoittamaan vientinsä ja tuoja maan asukkaat voisivat elää leveästi muiden tekemällä työllä. Kommunismissa on puolensa.

Kuis Keynes?

Keynes suunnitteli aikoinaan valuutta järjestelmää jossa olennainen osa viennin ja tuonnin tasapaino. Ei siis Kommunistinen eikä nykyinen feodalismi. Brenton woodsissa jenkit kaatoi systeemin. He halusivat taalasta reservivaluutan ja kaupan vapaaksi markkinoista piittaamatta. Systeemin jätettiin yksi keino tasapainottaa ulkomaankauppa. Devalvaatio. Mikä piti korttitalon pystyssä 25 vuotta.

 

Pari raamatunkohtaa jotka kannattaa pitää mielessä Eurotukia maksaessa.

Kun lahjoitat köyhille, älä toitota siitä niin kuin teeskentelijät. He mainostavat hyveellisyyttään synagogissa ja kujilla, jotta ihmiset kehuisivat heitä. Minä vakuutan teille, että se on heidän ainoa palkkionsa. 3Lahjoita köyhille niin, ettei vasen kätesi tiedä, mitä oikea käsi tekee. 4Silloin hyvä tekosi pysyy salassa. Isäsi myös näkee ja palkitsee sinut salassa.»

 

[21] Niin Jeesus katsoi häneen ja rakasti häntä ja sanoi hänelle: ”Yksi sinulta puuttuu: mene, myy kaikki, mitä sinulla on, ja anna köyhille, niin sinulla on oleva aarre taivaassa; ja tule ja seuraa minua”.

0
auvorouvinen
Vasemmistoliitto Kitee
Ehdolla kuntavaaleissa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu